Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Golden State ja Boston järjestivät huiman trillerin – Supertähti loukkaantui!

Boston Celticsin Jayson Tatum puhui itselleen ulosajon NBA:ssa
AOP

NBA:ssa pelattiin viime yönä todellinen huippukamppailu, kun Golden State Warriors ja Boston Celtics mittelivät paremmuudestaan. Ottelun ratkaisu nähtiin lopulta vasta jatkoajalla, joka päättyi lopulta kotijoukkue Warriorsin voittoon.

Golden State Warriorsin ja Boston Celticsin välillä on nähty viime vuosina useita jännittäviä kamppailuja, eikä varhain keskiviikkona päättynyt ottelu tarjonnut tähän poikkeusta.

Marginaalit kahden huippujoukkueen välillä olivat erittäin pienet ja peli eteni aina jatkoajalle asti. Vuoristoratamaisen ottelun aikana voimasuhteet vaihtelivat runsaasti jokaisen neljänneksen aikana.

Boston oli jo matkalla voittoon, mutta Warriorsin hurja loppukiri pakotti pelin jatkoajalle. Stephen Curry oli jälleen kerran parketin herra ja hidalgo heitettyään 33 pistettä. Celticsin tehokkaimpana pelaajana hääri 30 pistettä tehnyt Derrick White.

Boston sai ottelussa myös huolenaiheita Jayson Tatumin vamman myötä. Tatum joutui jättämään parketin ensimmäisen 12. minuuttisen aikana, mutta palasi jälleen mukaan toiselle neljännekselle.

– Nyrjäytin nilkkani ensimmäisellä neljänneksellä, kun astuin jonkun jalalle ja kaaduin sillä seurauksella, että jalkani vääntyi. En halua keksiä mitään tekosyitä, mutta kun nilkka turpoaa tuolla tavalla, tulee liikkumisesta haastavaa, Tatum kertoi Sports Illustratedin mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo