Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Nyt nähtiin tuttua All Stars-Markkasta! – Suomalaistähti loisti vanhaa joukkuettaan vastaan

Lauri Markkanen, Utah Jazz
AOP

Utah Jazz taipui NBA:ssa torstain vastaisena yönä Suomen aikaa Cleveland Cavaliersille 124-116.

Utah Jazz matkasi torstain vastaisena yönä Suomen aikaa NBA:ssa Lauri Markkasen entisen seuran, Cleveland Cavaliersin, vieraaksi.

Jazz on tällä kaudella kipuillut vierasotteluissa ja tuttu kohtalo toistui myös Clevelandissa. Viimeisen neljänneksen alussa Cavaliersin johto oli kaksinumeroinen, eikä Jazz pystynyt enää kapuamaan itseään kiinni voittokamppailuun.

– Kaikki kunnia Cavsille. Melkoinen heittoesitys heiltä, Jazz-valmentaja Will Hardy kommentoi pelin jälkeen.

– Suurimmat huolenaiheeni tänä iltana olivat kolmoset siirtymistä ja levypallot yleensä. Jos antaa 14 hyökkäyslevypalloa ja 23 toisen tilaisuuden pistettä, on vaikeaa voittaa.

Takareisivamman jälkeen hitaasti takaisin tositoimiin palannut Markkanen näytti perjantain ottelussa jo täysin “omalta itseltään” ja pelasi All Stars -tähden ottein. 36 minuuttia pelannut suomalaistähti heitti vanhaa joukkuettaan vastaan 26 pistettä ja kahmi 10 levypalloa.

– Jokainen meistä uskoi, että pystyisimme vielä nousemaan mukaan otteluun lopussa. Mutta he vain heittivät todella hyvin kolme pisteen heitot, Markkanen totesi pelin jälkeen.

– Kun joukkue heittää pari (kolmen pisteen heittoa) putkeen, he tuntevat olonsa hyväksi ja heitä on todella vaikea pysäyttää, suomalainen jatkoi.

Collin Sexton jatkoi kovaa virettään ja heitti jälleen yhden 20 pisteen ottelun. Myös Talen Horton-Tucker pelasi vahvan ottelun 19 pisteellä.

Jazz pelaa heti ensi yönä Suomen aikaa uudestaan, kun se kohtaa Detroit Pistonsin vierasparketilla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo