Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Valtteri Bottaksen F1-tulevaisuudesta karu ennustus: “He kaipaavat jotain innostavampaa”

Valtteri Bottas jatkaa Sauberilla ensi kaudella
AOP

F1-sivusto PlanetF1 ei pidä Valtteri Bottaksen mahdollisuuksia Audin F1-tallin kuljettajavalinnaksi kaudelle 2026 kovinkaan hyvinä.

Valtteri Bottaksen edustama F1-talli Alfa Romeo vaihtoi nimensä tulevaksi kaudeksi Sauberiksi. Nimenmuutoksen lisäksi tallin tulevaisuudessa on tiedossa muitakin muutoksia, joiden myötä myös Bottaksen tulevaisuus tallissa on spekulaatioiden kohteena.

Sauberin (entisen Alfa Romeon) F1-tallin kuljettajina jatkavat tulevalla kaudella Bottas sekä kiinalainen Zhou Guanyu. Tulevalla kaudella, tallin nimeä lukuunottamatta, homma ei siis juurikaan muutu.

Kaudella 2025 ja 2026 muutoksia on kuitenkin luvassa ja niiden myötä myös Bottaksen paikka tallissa vaarassa.

Kaudella 2025 talli jatkaa vielä Sauberina ja Ferrarin moottoreilla, mutta vuonna 2026 tallista tulee saksalaisen Audin tehdastalli. Kuljettajapaikoista erityisesti kaudelle 2026 käykin jo nyt kova kuhina ja F1-sivusto PlanetF1 teki oman arvionsa mahdollisista kuljettajavaihtoehdoista.

PlanetF1 listasi sen mielestä viisi todennäköisintä ehdokasta tallin kuljettajiksi kaudelle 2025 sekä 2026. Huomionarvoista on, että sivusto ei näe Bottasta kärkinimenä uuden Audi-tallin kuljettajaksi.

– Audi tarvitsee jotain innostavampaa, sivusto totesi tylysti Bottaksesta.

Sivusto näki todennäköisimpinä vaihtoehtoina Liam Lawsonin, Nico Hulkenbergin, Esteban Oconin, Pierre Gaslyn tai Alex Albonin.

Bottas itse on ilmaissut halukkuutensa olla mukana Audin F1-projektissa, mutta PlanetF1 kokee, että suomalaisen ”asteittainen heikkeneminen” Mercedekseltä lähdön jälkeen voi pilata miehen mahdollisuudet.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1