Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Tätä ennätystä mikään seura ei haluaisi – NBA:n heittopussi pahassa kriisissä: “Historia, jota kukaan ei halua olla osa”

Detroit Pistonsin Cade Cunningham
AOP

NBA-seura Detroit Pistons on lähellä kirjata itsensä NBA:n historiankirjoihin ennätyksellä, jota mikään joukkue ei nimiinsä haluaisi. Pistons on nimittäin enää yhden tappion päässä NBA:n historian pisimmästä tappioputkesta.

Katastrofaalisesti kautensa aloittanut Detroit Pistons on hävinnyt NBA:ssa 25 ottelua putkeen. Joukkue on voittanut ainoastaan kaksi ottelua tällä kaudella.

Cleveland Cavaliers kaudella 2010-11 sekä Philadelphia 76ers kaudella 2013-14 ovat ainoastaan aiemmin hävinneet 26 ottelua putkeen. Mikäli Pistons vielä seuraavan ottelunsa siis häviää, “pääsee” se mukaan tähän vähemmän mairittelevaan joukkoon.

– Kukaan ei halua olla osa tätä historiaa, Pistonsin Cade Cunningham totesi.

– Emme ole tilaston 2-25 arvoisen huonoja. Emme millään ole niin huonoja. Uskon, että saamme tämän vielä käännettyä. Pystymme pelaamaan paljon parempaa koripalloa, mies vakuutteli.

Pistons kärsi 25:n perättäisen tappionsa viime yönä Lauri Markkasen edustamalle Utah Jazzille. 119-111. Detroit antoi 20 menetyksellä 27 pistettä Utahille.

– Minun täytyy olla varovainen sanojeni kanssa – tämä tappio sattuu enemmän kuin useimmat, Pistonsin päävalmentaja Monty Williams paljasti tiukasta Utah-tappiosta.

Seurassa kaivataan nyt siis kipeästi ratkaisuja, joilla putki saadaan päätökseen. Pistonsilla on mahdollisuus katkaista tappioputkensa sunnuntain vastaisena yönä Brooklyn Netsiä vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo