Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Amerikkalainen jalkapallo

Buffalolle makea voitto NFL:ssä! – Pudotuspelipaikka omissa käsissä

Buffalo Billsin Gabriel Davis.
AOP

NFL:ssä pelataan tunnetusti jouluna normaaliin tahtiin. Joulunvietto alkoi lauantaina kahdella ottelulla, joista kummassakin nähtiin AFC:n joukkueita tulessa. Sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa pelatussa ottelussa Buffalo Bills käänsi vieraskentällä pelatun ottelun nimiinsä vaikeuksista huolimatta. 

Sean McDermottin valmentama Buffalo Bills käänsi ottelun Los Angeles Chargersin vieraana edukseen. Bills nousi 10-0 -tappioasemasta 24-22 -voittoon ja nousi yhdeksään voittoon. Voitolla Bills vahvisti asemiaan AFC:n pudotuspelitaistelussa.

Billsin ykköstähti ottelussa oli neljä koppia kuudesta heitosta ottanut Gabriel Davis. Davis eteni yhteensä 130 jaardia ja viimeisteli yhden kolmesta touchdownista. Kaksi muuta touchdownia menivät pelinrakentaja Josh Allenin nimiin, joka heitti ottelussa yhden touchdownin ja syötönkatkon. Allenille kertyi 15 onnistuneella heitolla 237 jaardia tilastoihin.

Chargersilla pelinrakentajana aloitti Easton Stick. Stick pelasi kokonaisuutena vahvan ottelun, mutta kaksi kriittistä säkitystä maksoivat Chargersille mahdollisesti voiton. Stick heitti yhteensä 23 palloa perille ja keräsi yhteensä 215 jaardia sekä juoksi seitsemällä yrityksellä 25 jaardia, ja kotijoukkueen ainoan touchdownin.

Chargersin ykköstähti oli viisi potkumaalia viimeistellyt Cameron Dicker. Dicker onnistui jokaisessa potkussaan ja toi joukkueelle 16 pistettä. Pisin potkumaali oli 53 jaardin mittainen, joka vei ottelun lopussa Chargersin 22-21 -johtoon.

Bills nousi voitollaan AFC:n konferenssissa sijalle kuusi. Billsin kannalta 16. peliviikon tärkeimmät ottelut ovat Cleveland Brownsin ja Houston Texansin sekä Atlanta Falconsin ja Indianapolis Coltsin väliset kamppailut. AFC:n itäistä divisioonaa johtava Miami Dolphins kohtaa kotikentällään Dallas Cowboysin myöhään sunnuntai-iltana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Amerikkalainen jalkapallo