Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Amerikkalainen jalkapallo

Dynaaminen esitys toi voiton! – Pittsburgh Steelers hurjassa lyönnissä

Pittsburgh Steelersin tähtihyökkääjä George Pickens.
AOP

NFL:ssä vielä tiukasti pudotuspelipaikoista taisteleva Pittsburgh Steelers nappasi maukkaan voiton 15. peliviikolla. Steelers onnistui kaatamaan AFC:n pohjoisen divisioonan huippuottelussa Cincinnati Bengalsin dynaamisen esityksen päätteeksi. Ottelu ratkesi käytännössä ensimmäisen puoliajan aikana, kun Steelersin hyökkäys oli tehokkainta vuosiin.

Mike Tomlinin valmentama Pittsburgh Steelers otti pudotuspelitaistelun kannalta äärimmäisen ison voiton NFL:ssä. Steelers otti kauden kahdeksan voiton ja nousi konferenssin pudotuspelitaistelussa yhdeksännelle sijalle. Tomlinin valmentama joukkue kaatoi kotinurmellaan Zac Taylorin valmentaman Cincinnati Bengalsin tylyin 34-11 -lukemin.

Mikäli Steelers haluaa pudotuspeleihin joukkueen tulee ottaa voitot myös runkosarjan kahdesta viimeisestä ottelusta. Sekä Steelersillä, että Bengalsilla on kasassa saldo 8-7. Divisioonaa johtavalla Baltimore Ravensilla on 11 voittoa ja kolme tappiota. Divisioonan kakkosella eli Cleveland Brownsilla saldo on 9-5. Browns kohtaa Houston Texansin sunnuntaina, joka on saldossa 8-6.

Steelersin ykköstähti ottelussa Bengalsia vastaan oli laitahyökkääjä George Pickens, joka pelasi uran parhaimman ottelun NFL:ssä. Pickens nappasi neljä koppia ja eteni hurjat 195 jaardia viimeistellen kaksi touchdownia. Ensimmäinen touchdowneista oli 86 jaardia pitkä heti ottelun ensiminuuteilla. Steelersin pelinrakentajana ottelun aloittanut Mason Rudolph pelasi myös yhden uransa parhaimmista otteluista. Rudolph onnistui 17 heitossa ja keräsi Pickensin avustamana 290 jaardia.

Bengalsin kakkospelinrakentaja Jake Browning pelasi lyhyen uransa heikoimman ottelun. 28 onnistunutta heittoa toi tilille 335 jaardia ja yhden touchdownin. Browning heitti touchdownin Tee Higginsille, joka otti yhteensä viisi koppia ottelussa ja eteni yhteensä 140 jaardia. Browning heitti ottelussa myös kolme syötönkatkoa, jotka veivät joukkueelta mahdollisuuden voittoon.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Amerikkalainen jalkapallo