Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Luka Doncicilta historiallinen esitys joulupäivän ottelussa! – Slovenialaistähti sai melkoisen joululahjan

Luka Doncic saavutti 10,000 pisteen rajapyykin NBA:ssa
AOP

Luka Doncic sai joululahjaksi nimensä NBA:n historiankirjoihin. Slovenialaistähdestä tuli nimittäin NBA:n historian kuudenneksi nuorin pelaaja, joka on saavuttanut 10,000 pistettä ennen 25 ikävuotta.

Luka Doncic saavutti 10,000 pisteen rajapyykin joulupäivänä, kun Dallas Mavericks kaatoi Philadelphia Sunsin NBA:ssa 128-114. Slovenialaistähti pussitti ottelussa 50 pistettä ja antoi 15 koriin johtanutta syöttöä.

Doncic saavutti 10,000 pisteen rajapyykin NBA:n historian kuudenneksi nuorimpana, mutta myös seitsemänneksi nopeiten. Saavutukseen meni 24-vuotiaalta Doncicilta 358 ottelua. NBA:n historian nopeiten 10,000 pistettä saavuttanut pelaaja on Wilt Chamberlain, jolta urakkaan meni vain 236 ottelua.

10,000 rajapyykin rikkomisen lisäksi, Doncicista tuli NBA:n historian neljäs pelaaja, joka on heittänyt joulupäivän ottelussa vähintään 50 pistettä.

Joulupäivän ottelu oli slovenialaiselle siis yhtä juhlaa. Samaa ei voi sanoa Phonix Sunsista, jonka peli on viime aikoina takunnut.

Sunsin Grayson Allen heitti joulupäivän ottelussa 32 pisteestään 19 kolmannella neljänneksellä ja auttoi Sunsin kapuamaan 15 pisteen takaa-ajoasemasta takaisin mukaan peliin. Viimeisen neljänneksen puolivälissä Mavericks kuitenkin karkasi tavoittamattomiin ja juhli lopulta voittoa.

Suns on nyt hävinnyt viimeisistä 12 pelistään yhdeksän. Joukkue oli joulupäivän ottelussa erityisesti hyökkäyspäässä epävarma. Se tuhlasi ottelun alussa peräti 13 mahdollisuutta heittämällä ohi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo