Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Sopimus katkolla ensi kauden jälkeen – Bottas kertoo tulevaisuudensuunnitelmistaan

Valtteri Bottas
AOP

Valtteri Bottas on jäämässä ilman sopimusta ensi kauden jälkeen. Suomalaiskuljettaja kertoo odottavansa työnantajansa aloittavan pian neuvottelut uudesta kontrahdista.

Valtteri Bottas paljastaa odottavansa, että sopimusneuvottelut Sauberin kanssa käynnistyvät vuoden 2024 ensimmäisten kuukausien aikana. 34-vuotiaan kuljettajan nykyinen sopimus päättyy ensi kauden lopussa, mutta hänellä riittää intoa olla mukana projektia ennen Audin mukaantuloa vuonna 2026.

Kymmenkertainen GP-voittaja liittyi sveitsiläistalliin viiden Mercedeksellä vietetyn vuoden jälkeen vuonna 2021. Bottaksen parhaat hetket Alfa Romeolla ovat ajoittuneet kauden 2022 ensimmäisellä puoliskolle, jolloin hän keräsi pisteitä seitsemässä yhdeksästä ensimmäisestä kilpailusta.

Alfa Romeo päätti kauden 2022 kuudennelle sijalle valmistajien pisteissä. Kehitystä ei kuitenkaan tapahtunut vuonna 2023, vaan talli putosi yhdeksänneksi Abu Dhabin viimeiseen kilpailuun mennessä. Tämä jättää sekä Bottasin että Sauberin mielenkiintoiseen tilanteeseen hänen sopimuksensa viimeistä vuotta kohti mentäessä.

– Minulla on siis sopimus (ensi vuoden) loppuun asti, emmekä ole vielä käyneet keskusteluja, Bottas kertoi Daily Expressin mukaan.

– Olemme sopineet aloittavamme neuvottelut ensi vuonna. Uskoisin, että se tapahtuu heti ensimmäisten kuukausien aikana. Selkeä tavoitteeni on olla mukana Audin projektissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1