Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

James Harden liekeissä! – Clippers jatkoi Hornetsin synkkää putkea

James Harden, Los Angeles Clippers.
AOP

Los Angeles Clippers palasi voittojen tielle viime yön NBA-kierroksella, kun liigan tyvipäähän lukeutuva Charlotte Hornets kaatui pistein 113-104. Ottelun tehokkaimpana pelaajana hääri kohuissa ryvettynyt James Harden.

Los Angeles Clippers lähti varhain keskiviikkona Suomen aikaan pelattuun otteluun Charlotte Hornetsia vastaan kaksi tappiota niskassaan. Tyronn Luen valmentama tähtisikermä oli kärsinyt edellisissä peleissään tappiot Boston Celticsille ja Olkahoma City Thunderille. Varsinkin Celticsiä vastaan Clippers hävisi erittäin rumasti, joten joukkueella oli todellinen kasvojen pesun paikka.

Ottelu käynnistyi tasaisissa merkeissä ja ensimmäinen 12. minuuttinen päättyi Hornetsin yhden pisteen johdossa. Clippers nousi rinnalle ja ohi toisen neljänneksen aikana ja säilytti johtonsa aina pelin loppuun asti. Voitto kirjattiin lopulta Clippersin hyväksi pistein 113-104.

Pelin pistekuninkaana hääri James Harden, joka heitti 29 pistettä. Paul George antoi hyvää taustatukea 25 pisteellään. Hornetsin tehokkain pelaaja oli 21 pinnaa tehnyt Miles Bridges.

Läntisen konferenssin neljännellä sijalla jatkava Clippers kohtaa seuraavassa pelissään Memphis Grizzliesin. Vaikeaa kautta pelaava Hornets, joka kärsi seitsemännen peräkkäisen tappionsa, majailee Itäisen konferenssin 13. sijalla. Joukkue yrittää seuraavaksi katkaista tappioputkensa Los Angeles Lakersia vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo