Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Lauri Markkanen hurjasteli NBA:ssa! – Joukkuekaverilta yllättävä temppu kesken ottelun: “Mikä ihme sai hänet yrittämään sellaista”

Lauri Markkanen ja Victor Wembanyama NBA:ssa
AOP

Utah Jazz kaatoi viime yönä Suomen aikaa San Antonio Spursin NBA:ssa koriluvuin 130-118.

Parketin pistekuninkaana viiletti, kukapa muukaan, kuin Suomen koripallotähti Lauri Markkanen, joka heitti ottelussa 31 pistettä ja kahmi 12 levypalloa. Tupla-tuplansa lisäksi suomalainen antoi kaksi koriin johtanutta syöttöä ja teki yhden riiston.

Utah aloitti ottelun hieman hitaasti, mutta ei vauhtiin päästyään ollut enää pysäytettävissä. Se pystyi jopa ottelun jälkimmäisellä puoliskolla hieman nautiskelemaan ja Collin Sexton viihdyttikin, sopivan tilaisuuden saatuaan, yleisöä komealla 360 asteen donkilla.

– En tiedä mikä ihme sai hänet yrittämään jotain sellaista, Utahin päävalmentaja Will Hardy ihmetteli Sextonin donkista.

– Mutta enemmänkin olen ihmeissäni, että hän onnistui siinä 185 senttisenä.

Sexton pelasi jälleen yhden yli 20 pisteen ottelun. Utahin Jordan Clarkson heitti 24 pistettä.

Spursin parhaat pistemiehet olivat Keldon Johnson 26 pisteellä sekä Devin Vassell 22 pisteellä.

Hieman haparoiden kautensa aloittanut Utah tuntuu nyt löytäneen vireensä. Se avasi kautensa voittamalla yhdeksästä ottelustaan vain kaksi, mutta on sittemmin päässyt voittojen makuun paremmin kiinni. Spurs-voitto oli sille kuudes viimeisestä kahdeksasta sekä kolmas perättäinen.

Seuraavaksi Utah pelaa perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa, kun se matkaa New Orleans Pelicansin vieraaksi.

Mikäli video ei näy, näet sen tästä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo