Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Näin Djokovic uskoo Nadalin odotetun paluun sujuvan: “Hän ei ole sellainen pelaaja”

Novak Djokovic ja Rafael Nadal Ranskan avoimissa vuonna 2022
AOP

Maailmanlistan ykköspelaaja Novak Djokovic uskoo, että pian paluun tekevä Rafael Nadal on heti mukana mestaruuskamppailussa tulevissa Australian avoimissa.

22-kertaisen Grand Slam -mestari Rafael Nadalin on määrä palata tositoimiin sunnuntaina alkavassa Brisbanen tennisturnauksessa.

Espanjalaistähden paluuta on odotettu pitkään, sillä mies on ollut lonkkavammojen vuoksi sivussa lähes vuoden. Viimeksi espanjalainen nähtiin tositoimissa tämän vuoden tammikuun Australian avoimissa.

Tenniksen maailmanlistan ykkösnimi Novak Djokovic uskoo, että Nadal tulee palaamaan huipulle ja taistelevan jo heti tammikuun Australian avoimissa mestaruudesta täysillä.

– Rehellisesti sanottuna odotan aina, että hän [Nadal] pelaa parhaimmillaan, kolme Grand Slam -turnausta vuonna 2023 voittanut Djokovic myönsi.

– Monta kertaa hänet on laskettu ulos laskuista. Niin on tehty myös minun kohdallani. Mutta olemme osoittaneet heidät vääriksi.

Djokovic ei usko, että Nadal palaisi huipputenniksen pariin muu kuin maailman kärki mielessään.

– Hän ei ole sellainen pelaaja, joka palaa kiertueelle vain pelailemaan keskitasolla, pelaamaan muutaman ottelun.

– Hän haluaa voittaa mestaruuksia, hän haluaa olla paras ja siksi hän on se, mikä hän on: lajimme legenda. Olen varma, että hänen harjoittelunsa ja valmistautumisensa on tehty tarkoituksena voittaa Grand Slam, serbialainen tuumi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis