Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

NBA-seura saavutti ennätyksen, jonka se olisi varmasti halunnut välttää: “Kukaan ei halua, että tällaista liitetään heihin”

Detroit Pistonsin Cade Cunningham
AOP

NBA-seura Detroit Pistonsin tappioputki venyi jo ennätyksellisen pitkäksi.

Detroit Pistons saavutti NBA:ssa ennätyksen, jonka se olisi varmasti halunnut jättää saavuttamatta. Joukkue pitää nyt nimittäin nimissään NBA:n historian pisintä yhden kauden tappioputkea, kun se hävisi viime yönä Brooklyn Netsille lukemin 112-118.

Tappio on syvissä vesissä vellovalle Pistonsille jo 27. perättäinen.

– On oltava realistinen siitä missä olemme. Kukaan ei halua, että heihin liitetään jotain tällaista ja pohjimmiltaan se on minun työni. Valmentajat arvostellaat heidän tulostensa perusteella, Pistonsin päävalmentaja Monty Williams myönsi.

Kaikkiaan pisintä tappioputkea pitää vielä hallussaan Philadelphia 76ers, kun se hävisi 28 ottelua putkeen kausien 2014-15 sekä 2015-16 aikana.

Cade Cunningham yritti kantaa joukkuettaan viime yön ottelussa parhaansa mukaan ja heittikin 41 pistettä. Bojan Bogdanovic oli kuitenkin ainoa toinen pelaaja joka ylsi yli 15 pisteeseen, eikä Detroit näin saanut surkeaa putkeaan katki.

– Iso osa tästä taakasta on asetettu minun olkapäilleni – niin kentällä kuin pukuhuoneessakin. Joka päivä yritän johtaa joukkuetta, mutta en ole onnistunut siinä, Cunningham harmitteli.

– 2-28… On oikein, että minä olen tämän tilanteen kasvona ja puhun siitä, mies jatkoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo