Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

NBA:n hallitseva mestari menetti tähtensä – Karmea tapaturma jouluna: “Tällaisesta ei toivu helposti”

Koira puri Denver Nuggetsin Aaron Gordonia kasvoihin
AOP

NBA:n hallitsevan mestarin Denver Nuggetsin tähtipelaaja Aaron Gordon joutui jouluna tikattavaksi, kun koira puri koripallotähteä kasvoihin ja käteen.

Seura kertoi tiedotteessaan, että Aaron Gordon on “hyvässä kunnossa”, mutta tarvitsee aikaa toipumiseen ja pysyy sen vuoksi poissa joukkueen toiminnasta. Gordon tarvitsi tiettävästi 21 tikkiä haavojen sulkemiseen.

Tapaturma sattui joulupäivänä sen jälkeen kun Nuggets oli kaatanut Golden State Warriorsin koriluvuin 120-114. Gordon teki tuossa ottelussa 16 pistettä ja otti 10 levypalloa.

– Tällaisesta ei toivu helposti. Tästä täytyy parantua paitsi fyysisesti myös henkisesti, Denverin valmentaja Michael Malone kommentoi tilanteesta.

– Haluaisimme hänet takaisin, koska olemme parempia hänen kanssaan. Mutta en halua nähdä Aaronin pelaavan uudelleen ennen kuin hän osoittaa olevansa valmis, mies jatkoi

Gordon on ollut tällä kaudella avainasemassa Nuggetsin pelissä. Mies on heittänyt keskiarvolta 13,6 pistettä, napsinut 6,9 levypalloa sekä antanut 3,4 syöttöä ottelua kohden.

Vielä ei tiedetä kuinka pitkään Gordon on sivussa. Miehen toipumisen aikana Zeke Nnaji ja Michael Porter Jr. saavat luultavasti enemmän vastuuta ja lisää minuutteja.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo