Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Krista Pärmäkoski asetti itselleen maltillisen tavoitteen Tour de Skille: “Olen sen verran realisti”

Krista Pärmäkoski kertoi uransa jatkosta
AOP

Maastohiihdon perinteinen Tour de Ski kisataan jälleen vuodenvaihteen aikaan. Kiertueelle parhaillaan Italian Toblachissa valmistautuu myös Suomen Krista Pärmäkoski.

Krista Pärmäkoski on ollut joulukuun aikana poikkeuksellisen paljon kotosalla alkukuun sairastumisen vuoksi. Nainen jätti Trondheimin maailmancupinkin välistä ja on saanut näin toipua rauhassa.

– Olin kotona suunniteltua pidempään, kun tauti pitkittyi ja katsoin järkeväksi jättää Trondheimin maailmancupin väliin, nainen kertoi Ylelle.

Nyt tauti on jo jätetty taakse, mutta Pärmäkoski uskoo sen vaikuttaneen jo kauden avausviikonloppuna Rukalla. Siellä Pärmäkoski oli kympin perinteisen kilpailussa 12:s ja vapaalla 31:s.

– Toivon, että tulee parempia hiihtoja kuin olen pystynyt maailmancupissa näyttämään. Rukalla oli ihan hyvä perinteisen kisa, mutta vapaan kilpailut ovat olleet huonoja. Tiedän, että se ei ole kuntotasoni.

Valmistautuminen Tourille ei siis ole ollut millään muotoa Pärmäkoskella optimaalista, mutta nainen lähtee koitokseen silti odottavin mielin. Sijoitustavoitteita hän ei ole asettanut, sillä kunto on vielä sairastelun jälkeen hieman kysymysmerkki.

– On se Tour tärkeä silti, ja haluan tehdä kovia suorituksia. Tavoitteeni on päästä kiertueella maaliin, se olisi jo iso voitto, Pärmäkoski tuumi kauden pääkisastaan.

– Ei tässä ole hanskoja tiputettu, mutta olen sen verran realisti, että ei tämä missään nimessä unelmavalmistautuminen ole ollut. On itsellekin mysteeri, mitä tuleman pitää ja missä kuntotaso tällä hetkellä on muihin verrattuna.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Talviurheilu