Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Lakers jatkoi Hornetsin kurimusta – Davis hääri voiton takuumiehenä

Anthony Davis, Los Angeles Lakers.
AOP

Los Angeles Lakers palasi voittojen tielle yön NBA-kierroksella, kun vastaan asettunut Charlotte Hornets taipui pistein 133-112. Tappio oli Hornetsille jo kahdeksas peräkkäinen ja joukkueen edellinen voitto on joulukuun alulta.

Edellisessä ottelussaan Boston Celticsille hävinnyt Los Angeles Lakers sai varhain perjantaina vastaansa Charlotte Hornetsin. Ottelun lähtökohdat olivat selvillä, sillä kotijoukkueena toiminut Lakers lähti kamppailuun suurena ennakkosuosikkina.

Peli käynnistyi tasaisissa merkeissä ja ensimmäiselle tauolle siirryttiin vierasjoukkue Hornetsin kolmen pisteen johdossa. Lakers nousi kuitenkin edelle toisella 12. minuuttisella ja kolmas neljännes oli isäntien totaalista jyräystä joukkueen noustessa 19 pisteen johtoasemaan.

Hornets ei enää toipunut tästä ja viimeinen neljännes oli pelkkää pelailua. Loppulukemat kirjattiin Lakersin hyväksi 133-112.

Ottelun paras pistemies oli Lakersin Anthony Davis, joka heitti 26 pistettä. Charlotten tehokkain pelaaja oli tuttuun tapaan Miles Bridges, joka merkkautti 20 pinnaa. LeBron Jamesilla oli puolestaan hieman vaisumpi iltapuhde. Huomenna 39-vuotta täyttävä Lakers-konkari pelasi vajaat 25 minuuttia jääden 17 pisteeseen.

Lakers jatkaa voiton myötä Läntisen konferenssin kahdeksantena. Pitkään tappiokierteeseen ajautunut Hornets on Itäisen konferenssin kolmantenatoista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo