Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

NBA:n heittopussin ruma tappioputki jatkuu vain – Joukkue lähellä saavutusta, jota se ei halua nimiinsä

Koripallo
AOP

Detroit Pistonsin tappioputki ei ota katketakseen sitten millään. Joukkue kärsi jo 28. perättäisen tappionsa viime yönä Suomen aikaa Boston Celticsille.

Tappioputken katkaisu oli Pistonsilla jo tukevasti käsissä, sillä se johti Celticsiä vastaan yhdessä vaiheessa jopa 21 pisteellä.

Celtics kaivoi itsensä kuitenkin vielä tasoihin ja ottelu venyi jatkoajalle. Viiden minuutin jatkoajan aikana viimeisetkin toivonrippeet ruman tappioputken katkaisusta valuivat kaivoo, sillä Celtics käänsi ottelun lopulta koriluvuin 128-122 itselleen.

NBA:n yhden kauden pisin tappioputki, 27, oli jo Pistonsilla hallussa ja nyt se on tasoissa Philadelphia 76ersin kanssa liigan kaikkien aikojen pisimmästä tappioputkesta. 76ers hävisi 28 ottelua putkeen kausien 2014-15 ja 2015-16 aikana.

– Olen äärettömän ylpeä jokaisesta joukkueessa, Pistonsin päävalmentaja Monty Williams kehui.

– He kuulevat ja näkevät kaiken sen mitä joukkueestamme sanotaan ja kirjoitetaan ja he silti antavat kaikkensa kentällä. Tiedän, että se maksaa itsensä takaisin, mies jatkoi.

Seuraava mahdollisuus Pistonsilla tappioputken katkaisuun on lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Suomen aikaa kun se kohtaa Toronto Raptorsin.

Mikäli joukkue ei pysty voittoa tuolloinkaan nappaamaan, saa se “kunnian” nousta yksin NBA:n historian pisimmän tappioputken ennätyslistan kärkeen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo