Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Amerikkalainen jalkapallo

NFL:ssä tyly esitys! – Cleveland ikämiehen johdolla pudotuspeleihin

Cleveland Brownsin Joe Flacco ja RB Jerome Ford.
AOP

Amerikkalaisen jalkapallon pääsarjassa NFL:ssä käynnistyi koko runkosarjan toiseksi viimeinen otteluviikko. NFL:ssä on runsaasti pudotuspelipaikkoja vielä jaossa. Yksi pudotuspelipaikka varmistui perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa, kun Cleveland Browns otti kauden 11. voittonsa. Browns kaatoi kotiyleisönsä edessä suurten odotusten kanssa kauteen lähteneen New York Jetsin.

Kevin Stefanskin valmentama Cleveland Browns eteni toista kertaa 20 vuoteen NFL:n pudotuspeleihin. Browns nappasi kauden 11. voittonsa kaatamalla Robert Salehin valmentaman New York Jetsin. Browns oli mahtavan avauspuoliajan turvin vahvempi ottelussa 37-17 -lukemin. Ottelussa nähtiin hurjat seitsemän touchdownia ensimmäisellä jaksolla, mutta toisella puoliajalla hanat lyötiin tylysti kiinni.

Brownsin ykköstähtinä ottelussa häärivät pelinrakentaja Joe Flacco, keskushyökkääjä Jerome Ford ja sisempi laitahyökkääjä David Njoku. 39-vuotias Flacco heitti ottelussa kolme touchdownia ja yhden syötönkatkon, joka päätyi touchdowniksi Jetsin puolustuksen toimesta. Flaccolle kertyi yhteensä 309 jaardia, joista leijonanosa ensimmäisellä jaksolla.

Ford kantoi palloa juoksupelissä 12 kertaa ja keräsi 64 jaardia. Ford vastaanotti kaksi heittoa kolmesta yrityksestä ja eteni 57 jaardia viimeistellen kaksi touchdownia. Njoku oli erinomaisessa vireessä kopaten kuusi kahdeksasta heitosta ja edeten yhteensä 134 jaardia. Tähtihyökkääjä Amari Cooper ei pelannut ottelussa.

Brownsista tuli kolmas joukkue AFC:n konferenssin puolella, joka on varmistanut pudotuspelipaikan. Browns on tällä hetkellä konferenssissa viidentenä, kun AFC:n pohjoista divisioonaa johtaa Baltimore Ravens 12-3 -saldolla. Ravens pelaa viikonloppuna konferenssin voitosta kotikentällään toisena olevaa Miami Dolphinsia vastaan. Mikäli Ravens voittaa ottelun varmistaa Ravens konferenssin ykkössijan ja samalla varmistunee Brownsin viides sija.

Jetsin lisäksi mahdollisuuden pudotuspeleihin ovat menettäneet Tennessee Titans, Los Angeles Chargers ja New England Patriots.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Amerikkalainen jalkapallo