Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Jasmi Joensuulla selkeä taktiikka sprintin erävaiheeseen: “Ei kannata tehdä tästä liian monimutkaista”

Jasmi Joensuu hiihti Tour de Skillä vapaan sprintin karsintavaiheesta jatkoon
AOP

Tour de Ski on saatu käyntiin Pohjois-Italian Toblachissa vapaan sprintin karsinnoilla. Suomalaisnaisten osalta karsinta oli pettymys, sillä ainoastaan Jasmi Joensuu onnistui selvittämään tiensä kisan erävaiheeseen.

Jasmi Joensuu oli karsintojen kymmenes. Nainen jäi karsintojen nopeimmalle, Ruotsin Jonna Sundlingille, 8,37 sekuntia. Suomalaisnainen oli karsintahiihtoonsa ihan tyytyväinen.

– Normikarsinta, hyvä aloituspäivä, tyytyväinen Joensuu summasi Ylen mukaan.

– Jos saisi nyt pikkuisen anteeksiantavamman erän kuin Trondheimissa, että pääsisin kamppailemaan niistä finaalipaikoista, nainen jatkoi.

Trondheimin maailmancupissa Joensuu selvitti niin ikää karsinnan hienosti, mutta karsiutui erävaiheessa.

Joensuu valitsi nyt erävaiheeseen neljännen erän. Suomalainen saa erässä vastaansa Ruotsin Emma Ribomin, Tšekin Katerina Janatovan, Yhdysvaltojen Rosie Brennanin, Saksan Coletta Rydzekin sekä Norjan Anne Kjersti Kalvån. Tavoite ja taktiikka erävaiheeseen on Joensuulla selvä:

– Pitää olla kahden joukossa, jos ei ole nopea erä. Se on aika yksinkertaista loppupeleissä. Tästä ei kannata tehdä liian monimutkaista, hän naurahti.

Muista suomalaisnaisista Krista Pärmäkoski oli karsintojen 35:s, Kerttu Niskanen 36:s, Anne Kyllönen 41:s ja Vilma Ryytty 61:s.

Sprintin erävaihe käynnistyy kello 15.30.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Talviurheilu