Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

NBA-mestarin supertähti tunnusti kilpakumppanistaan: “Hän on ongelma liigassa”

Denver Nuggetsin Nikola Jokic
AOP

Oklahoma City Thunder yllätti NBA:n hallitsevan mestarin Denver Nuggetsin viime yönä Suomen aikaan 119-93.

Thunderin voittokulkua johti kovassa vireessä parhaillaan oleva Shai Gilgeous-Alexander, joka heitti ottelussa 40 pistettä. 17 näistä mies heitti ottelun ratkaisevalla kolmannella neljänneksellä.

– Hän vain nautiskeli ja antoi pelin tulla hänen luokseen, Thunderin päävalmentaja Mark Daigneault ylisti.

– Tämä on kuin rutiinia hänelle tässä vaiheessa mutta hän pelasi upean ottelun.

Ottelu oli kanadalaiselle Gilgeous-Alexanderille jo viides yli 40 pisteen peli tällä kaudella. Mies on heittänyt keskiarvolta 31.4 pistettä ottelua kohden toistaiseksi tällä kaudella.

Tulokaskauttaan pelaava Chet Holmgen heitti Thunderille 24 pistettä. NBA:n viime kauden finaalien arvokkain pelaaja, Nikola Jokic, oli tuttuun tapaansa myös vahva ja viimeisteli 19 pistettä. Serbialaistähti on osunut viimeisessä kahdessa pelissä 20/21 pelitilanneheittonsa.

Supertähti hehkutti pelin jälkeen Gilgeous-Alexanderin vuolaasti lehdistötilaisuudessa.

– Hän on erityinen pelaaja, eikä vain tänä vuonna. Hän iskee isoja pisteitä illasta toiseen. Todellinen ongelma tässä liigassa, Jokic heitti ylistäen.

– Hän haluaa voittaa ja se on paras piirre hänessä.

Thunderin voitto oli sille kolmas perättäinen ja kahdeksas viimeiseen kymmeneen otteluun. Se kuittasi sillä myös Nuggetsin ohi NBA:n läntisen konferenssin sarjataulukossa ja on nyt toisella sijalla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo