Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Surkea alku! – Tour de Ski alkoi suomalaisittain valtavalla pettymyksellä: “Ei saa tulla tällaisia mahalaskuja”

Kerttu Niskanen jäi Tour de Skin avauskisassa karsintaan
AOP

Maastohiihdon vuoden yksi kohokohdista, Tour de Ski, starttasi tänään Italian Toblachissa.

Avauspäivänä ohjelmassa ovat vapaan sprintit, joista hiihdetään ensin karsinnat ja iltapäivällä erävaiheet.

Suomalaisittain kiertue alkoi katastrofaalisesti, sillä naisten karsinnasta ainoastaan Jasmi Joensuu onnistui selvittämään tiensä erävaiheeseen. Kaikki muut suomalaisnaiset jäivät karsintaan.

Suurimpina yllätyksinä voidaan pitää Krista Pärmäkosken sekä Kerttu Niskasen heikkoa karsintaa. Vapaan sprintti ei toki kummallekkaan ihan leipälaji ole, mutta naisilta odotettiin kyllä enemmän. Tourin kokonaiskisan kannalta avauskisan pettymys on valtava.

– Oli tahmeaa menoa. Ei tullut ihan sellaista alkua kuin olisin toivonut. Ei löytynyt kierroksia, Niskanen harmittei Ylen mukaan.

– Olisi pitänyt onnistua. Kaikissa kisoissa pitää hiihtää hyvin, jos mielii kokonaiskisassa menestyä. Ei saa tulla tällaisia mahalaskuja.

Pärmäkoski oli karsintojen 35:s ja Niskanen 36:s. Molemmat naiset jäivät karvan alle 13 sekuntia karsintojen nopeimmasta, Ruotsin Jonna Sundlingista.

Koko kiertueen yksi ennakkosuosikeista, Yhdysvaltain Jessie Diggins oli karsintojen toiseksi nopein, 2,98 sekuntia Sundlingia hitaampi. Ruotsin Linn Svahn oli kolmas. Joensuu oli karsintojen kymmenes. Suomalainen jäi kärjestä 8,37 sekuntia.

Anne Kyllönen oli karsintojen 41:s ja Vilma Ryytty 61:s.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu