Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Tour de Skin avauspäivä ei sujunut suomalaisittain toivotusti – Mäki summasi sprintin karsinnat osuvasti: “Karvas maku jäi”

Joni Mäki Maastohiihto
AOP

Lauri Vuorinen ja Joni Mäki selvittivät tiensä Tour de Skin avauskisassa, vapaan hiihtotavan sprintissä, erävaiheeseen.

Maastohiihdon yksi vuoden kohokohdista, Tour de Ski, on saatu käyntiin Pohjois-Italian Toblachissa vapaan sprintin karsinnoilla. Naisten osalta karsinta oli pettymys, sillä ainoastaan Jasmi Joensuu selvisi erävaiheeseen.

Suomalaismiehistä Lauri Vuorinen ja Joni Mäki selvittivät tiensä iltapäivän erävaiheeseen. Vuorinen on karsintojen paras suomalainen ollen 18:s. Kärjestä mies jäi 5,92. Mäki oli puolestaan karsintojen 23:s, eroa kärkeen syntyi 6,60 sekuntia.

– Aika karvas maku jäi. En päässyt vauhtiin kiinni, aika laiska veto, Mäki summasi jatkopaikasta huolimatta.

Kovinta vauhtia miesten karsinnassa piti Ranskan Lucas Chanavat. Vakuuttavaa vauhtia pitivät myös Sveitsin miehet, sillä Janik Riebli oli karsintojen toinen ja Valerio Grond kolmas.

Muista suomalaismiehistä Perttu Hyvärinen oli 54:s, Remi Lindholm 76:s, Markus Vuorela 81:s ja Arsi Ruuskanen 93:s.

Vuorinen valitsi erävaiheeseen kolmannen erän ja Mäki lähtee hakemaan jatkopaikkaa kovasta ensimmäisestä erästä.

– Rata on haasteellinen, ohituspaikkoja on vähän. Pitää miettiä vähän omaa erätaktiiikka, Vuorinen pohti heti karsinnan jälkeen Ylen mukaan.

Erävaihe käynnistyy kello 15:30.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Talviurheilu