Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Tour de Skin päivän paras suomalainen, Lauri Vuorinen, harmitteli finaalipaikan karkaamista: “Olisi pitänyt…”

Lauri Vuorinen hiihti Gomsin maailmancupin sprintissä erävaiheeseen
AOP

Lauri Vuorinen oli Tour de Skin avauspäivällä paras suomalainen. Mies eteni ainoana hiihtäjänä sprinttien erävaiheeseen, ollen lopulta lopullisissa tuloksissa seitsemäs.

Finaalipaikka jäi lopulta todella pienestä kiinni. Lauri Vuorinen hiihti omassa välierässään niukasti kolmanneksi. Miehen aika ei aikavertailussa riittänyt ja finaalipaikka jäi harmittavan lähelle.

– Välierä oli jopa parempaa suhteessa muihin. Tuntui, että en hyytynyt yhtään. Tietenkin harmittaahan se vähän, kun finaali oli niin lähellä, Vuorinen summasi Ylen mukaan.

– Toisaalta toista kertaa elämässäni vapaalla etenin alkuerästä pidemmälle. Sillä tavalla olen tyytyväinen.

Vuorisen lähdöt olivat molemmissa erävaiheen hiihdoissa vahvat, mutta matkan edetessä vauhti hieman hyytyi. Loppusuoralle jäi siis molemmissa hiihdoissa paljon hommia: alkuerässä kiri vielä riitti, mutta välierässä ei enää.

– Välierässä jäin sitten sinne kuuluisaan pussiin, kun lähdettiin toiselle kierrokselle talonnousuun. Siitä piti iskeä kovemmin, että pääsin mukaan siihen taisteluun, mutta ei sitten riittänyt, Vuorinen kommentoi.

– Olisi pitänyt olla vähän korkeammalla välierässä siinä letkassa, niin olisin oikeasti pystynyt haastamaan muita erävoittoon tai finaaliin.

Vapaan sprinteissä erävaiheeseen pääsivät Vuorisen lisäksi Joni Mäki sekä naisista Jasmi Joensuu. Heidän molempien päivänsä päättyi kuitenkin alkueriin.

Huomenna sunnuntaina Tour de Skillä on ohjelmassa 10 kilometrin perinteisen hiihtotavan väliaikakisa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Talviurheilu