Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Vuorinen selvitti tiensä välieriin! – Joensuu harmitteli loppusuoralla sulamista: “On tässä hävitty liikaa”

Maastohiihto
AOP

Lauri Vuorinen selvitti tiensä Tour de Skin avauskisassa Italian Toblachissa välieriin.

Maastohiihdon Tour de Skillä hiihdetään parhaillaan vapaan hiihtotavan sprinttien erävaiheita.

Suomalaisita erävaiheeseen selvisivät naisista Jasmi Joensuu sekä miehistä Lauri Vuorinen ja Joni Mäki.

Mäen ja Joensuun matkat tyssäsivät alkueriin. Mäki jäi hurjan kovassa miesten ensimmäisessä erässä viidenneksi. Erän voittoon painoi karsintojen ykkönen, Ranskan Lucas Chanavat ja toiseksi taisteli rikkinäisellä sauvalla Norjan Angsar Evensen.

Joensuu oli omassa erässään hyvissä asetelmissa vielä loppusuoralle kurvattaessa, mutta loppukirissä vauhti ei enää riittänyt haastamaan jatkopaikoista.

– Hiihtona ihan hyvää tekemistä. Maailman parhaimpien hiihtäjien mukana tässä mennään ja helppo on pysyä mukana, Joensuu kommentoi Viaplaylla.

– Loppukirejä on tässä hävitty liikaa, hän kuitenkin harmitteli.

Ainoana päivän suomalaisena välieriin tiensä selvitti siis Vuorinen, joka oli pienen hämmennyksen jälkeen erässään toinen. Alkuun tulokset näyttivät Vuorista kolmanneksi, mutta sijoitus korjaantui ja suomalainen nappasi hienosti suoran jatkopaikan.

Vuorinen hiihtää toisessa välierässä yhdessä Ranskan Jules Chappazin, Italian Federico Pellegrinon, Yhdysvaltain Ben Ogdenin, Norjan Matz William Jenssenin ja Italian Michael Hellwegerin kanssa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu