Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Emil Ruusuvuorella karmaiseva arpaonni kauden ensimmäiseen turnaukseen

Emil Ruusuvuori ja Patrik Niklas-Salminen taipuivat Marseillen ATP 250 turnauksen finaalissa
AOP

Tenniskausi 2024 on valmis käynnistymään maanantaina. Tennisvuosi on saanut jo omat alkutahtinsa, kun Perthissä ja Sydneyssa pelataan United Cup -turnausta, mutta ATP-kiertueella ensitahdit lyödään sunnuntaina käyntiin. Sunnuntaina käynnistyy Brisbanen turnaus Australiassa. Tässä turnauksessa ei ole mukana suomalaisia, mutta Hong Kongissa on, jossa turnaus alkaa maanantaina.

Suomen ATP-kiertueen tennistähdet Emil Ruusuvuori ja Otto Virtanen ovat mukana Hong Kongin ATP-turnauksessa. Ruusuvuori on ATP-rankingin puolesta sijoitettuna suoraan kaavioon, mutta Virtanen joutuu selvittämään tiensä turnaukseen karsintojen kautta.

Ruusuvuori tulee vuoden ensimmäiseen turnaukseen rankingilla 69. 25 vuotta alkuvuodesta täyttävä suomalainen kohtaa Hong Kongin turnauksen ensimmäisellä kierroksella Ranskan Benjamin Bonzin, joka on varsin kova vastus heti vuoden ensimmäiseen turnaukseen. Mikäli Ruusuvuori selvittää 27-vuotiaan ranskalaisen testin tulee toisella kierroksella vastaan kakkoseksi sijoitettu Venäjän Karen Khachanov.

Bonzi pelasi vahvan syksyn. US Openissa ranskalainen selvitti tiensä kolmannelle kierrokselle, mutta taipui Sveitsin Dominic Strickerin käsittelyssä viisieräisessä taistossa. Syksyllä Bonzi selvitti tiensä kahdesti Challenger -kisoissa finaaliin, mutta hävisi kummankin.

Hong Kongin turnauksessa ykkössijoitettu pelaaja on Venäjän Andrey Rublev, joka kohtaa joko karsijan tai Argentiinan Pedro Cachinin toisella kierroksella. Turnauksessa kolmanneksi on sijoitettu Yhdysvaltain Frances Tiafoe, joka kohtaa joko Serbian Miomir Kecmanovicin tai karsijan toisella kierroksella.

Alakaaviossa neljänneksi on sijoitettu Argentiinan Francisco Cerundolo, joka kohtaa toisella kierroksella joko Unkarin Fabian Maroszanin tai Espanjan kokeneen Roberto Bautista Agutin.

Turnauksen voittaja saa tililleen 250 ATP-pistettä ja reilut 100 tuhatta euroa. Toiselle kierrokselle pääsy tietäisi Ruusuvuorelle reilut 11 tuhannen euron tienistejä ja 25 ATP-pistettä.

Ruusuvuori pelaa Hong Kongin kisan jälkeen Aucklandin turnauksessa 8. tammikuuta alkaen. Turnaus on ATP-250 -tason turnaus ja viimeinen ennen Australian avoimia, jotka pelataan Melbournessa. Aucklandin kisaan päästäkseen Ruusuvuori tarvitsee yhden poisjäännin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis