Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Krista Pärmäkoski laukoi lohdutonta tekstiä omasta suorituksestaan Ylelle: “Täytyy vetää mietintämyssyä päähän”

Krista Pärmäkoski hiihti Tour de Skin perinteisen kympillä seitsemänneksi
AOP

Avauspäivän pettymyksen jälkeen suomalaisnaisilta nähtiin vahvat suoritukset Tour de Skin perinteisen kympin kisassa.

Krista Pärmäkoski hiihti komeasti Tour de Skin sunnuntain perinteisen kympin väliaikalähtökisassa seitsemänneksi. Nainen itse ei päivään kovinkaan tyytyväinen kuitenkaan ollut.

– Kyllä tässä täytyy vetää mietintämyssyä päähän ja palata ensi vuonna uudestaan asiaan. Suksi olisi ollut voittava, mutta nainen ei, Pärmäkoski tulitti kisan jälkee Ylen mukaan.

Pärmäkoski oli koko kisan ajan väliajoissa kohtuullisen hyvissä asetelmissa kymmenen sakissa ja pystyi vielä loppua kohden hieman kiristämään. Hieman positiivistakin Pärmäkoski päivästä löysi – juurikin loppumatkan menosta.

– Loppu on täällä yleensä vahvuus minulle, kun tullaan vauhdikasta tasuria ja kuten sanoin, voittava suksi olisi ollut alla. Vaikeita pätkiä, mutta välillä löytyi kilvanhiihdonkin makua.

Pärmäkosken valmistautuminen Tourille ei ollut alkuunkaan optimaalinen, sillä nainen sairastui joulukuun alussa ja joutui olemaan useamman viikon sivussa. Pärmäkoski myönsikin, että pitkä sairastelu tuntui vielä tänään ja eilen kropassa.

– Kun on pitkä kisatauko ollut ja tosi vähän kisoja tullut, ei missään nimessä kroppa ole sellaisessa herkässä tilassa. Toivottavasti se paranee tässä kisojen kautta, mutta kauhulla odotan Davosia, Pärmäkoski ennakoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Talviurheilu