Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Lauri Markkanen ei ollut oma itsensä – Suomalaistähti silti tärkeässä roolissa Utah Jazzin voitossa

Lauri Markkanen Utah Jazz
AOP

Utah Jazz kaatoi NBA:ssa Miami Heatin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Suomen aikaa koriluvuin 117-109.

Suomen NBA-tähti Lauri Markkaselle ilta ei ollut erityisen huikea. Suomalainen tilastoi itselleen maltilliset 12 pistettä sekä viisi levypalloa. Lisäksi Markkanen antoi pelaamiensa 26 minuutin aikana yhden syötön sekä teki kaksi riistoa.

Koko ottelu oli tasaista vääntöä, mutta viimeisen neljänneksen lopussa Jazz pääsi venyttämään johtonsa kahdeksaan pisteeseen. Tähän Heat ei enää pystynyt vastaamaan.

Jazzin pistekuningas oli 22 pisteellä Collin Sexton, joka on ollut koko loppuvuodesta kovassa ja tasaisessa vireessä. Tulokaskauttaan pelaava Keyonte George lisäsi 21 pistettä ja Kelly Olynyk 19 pistettä.

– Kunhan vain yritin lukea peliä. Kun peli kertoo, että heitä niin heitän. Kun peli näyttää, että syötä, niin syötän, Sexton avasi ottelustaan.

Vaikka Markkasen ilta ei pisteiden valossa erityisen loistelias ollutkaan, oli suomalainen isossa roolissa ottelun ratkaisuhetkillä. Noin kolme minuuttia ennen ottelun päätöstä Miami kavensi pelin vielä 108-106 tilanteeseen. George vastasi tähän tärkeällä kolmen pisteen heitolla ja Markkanen hiljensi Miamin mahdollisuudet lopullisesti upottamalla oman illan ensimmäisen kolmen pisteen heittonsa.

Miamin pistevastuuta kantoivat selvästi Bam Adebayo sekä Tyler Herro, jotka heittivät 28 ja 25 pistettä. Yksikään toinen Miami-pelaaja ei yltänyt yli 12 pisteeseen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo