Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

NBA-seura vältti nipin napin todella ruman ennätyksen: “Epätodellista, että putki venyi niin pitkäksi…”

Detroit Pistonsin Cade Cunningham
AOP

Detroit Pistons välttyi nipin napin saamasta ei-toivottua ennätystä, NBA:n historian kaikkien aikojen pisimmästä tappioputkesta, kokonaan itselleen.

Detroit Pistons onnistui vihdoinkin katkaisemaan 28 ottelun mittaiseksi venähtäneen tappioputkensa voittamalla viime yönä Suomen aikaa Toronto Raptorsin 129-127. Voitto on Pistonsille ensimmäinen sitten lokakuun 28. päivän.

Mikäli Pistons olisi Raptorsille hävinnyt, olisi se sivunnut koko Yhdysvaltain ammattilaisurheilun historian pisintä tappioputkea. Ennätystä pitää hallussaan NFL-joukkue Chicago Cardinals (nykyisin Arizona Cardinals), joka kärsi 29 peräkkäistä tappiota vuosina 1942-1945.

Pistonsia viime aikoina kantanut Cade Cunningham oli jälleen joukkueensa paras pistemies ja johdatti kotijoukkueen voittoon 30 pisteellä sekä 12 koriin johtaneella syötöllä.

– Jatkoimme vain taistelua. Tämä on ollut pitkä, pitkä jakso. Kaikki nämä tappiot… Olen vain onnellinen siitä, että olen osa ryhmää, joka ei anna periksi ja taistelee joka päivä pysyen positiivisena ja kannustaen toisiaan, Cunningham totesi pelin jälkeen.

Cunningham myönsi, että yli kahden kuukauden mittaiseksi venähtänyt tappioputki painoi jokaisella joukkueen jäsenellä raskaasti olkapäillä.

– Se on painanut meitä raskaasti kaikkialla minne menemme viimeisen kahden kuukauden ajan. On epätodellista, että se venyi niin pitkäksi, Cunningham päivitteli.

– Se (voitto) oli jo pidempään odotettavissa. Olemme ponnistelleet niin pitkään ja vihdoin pääsimme pois tuosta kuopasta, mies iloitsi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo