Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Amerikkalainen jalkapallo

NFL:n supertähdeltä epätodellinen ottelu!

Dallas Cowboysin WR CeeDee Lamb.
AOP

NFL:ssä pelattiin sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa 17. peliviikon toinen kamppailu. Ottelussa kohtasivat kaksi NFC konferenssin kärkijoukkuetta, kun 11 voiton Detroit Lions vieraili tappioputkeen ajautuneen Dallas Cowboysin kotistadionilla. Ottelussa oli käsillä huima intensiteetti, joka oli parhaimmillaan NFL:n pudotuspelien tasoa.

Mike McCarthyn valmentama Dallas Cowboys palasi NFL:ssä voittojen tielle. Kahden perättäisen vierastappion jälkeen Cowboys palasi kotistadionille Teksasin Arlingtoniin ja kaatoi Detroit Lionsin. Cowboys oli Dan Campbellin valmentamaa joukkuetta vahvempi tiukan otatuksen jälkeen 20-19 -lukemin.

Cowboysin ykköstähti ottelussa oli supertähti, laitahyökkääjä CeeDee Lamb, joka koppasi 13 heittoa pelinrakentaja Dak Prescottilta ja keräsi yhteensä 227 jaardia. Lamb aloitti ottelun 92 jaardin touchdownilla ensimmäisellä neljänneksellä.

Prescott heitti ottelussa yhteensä 345 jaardia ja kaksi touchdownia. Lambin lisäksi touchdownin viimeisteli kokenut laitahyökkääjä Brandin Cooks.

Lions oli nousta jo ottelussa voittoon, kun Jared Goff heitti reilut 20 sekuntia ennen päätöstä touchdownin. Lionsin päävalmentaja Campbell halusi yrittää kahta lisäpistettä, joka olisi vienyt vieraat pisteellä edelle, mutta tässä Lions ei onnistunut. Ensimmäinen yrityksistä onnistui, mutta tuomarivirheen takia kaksi pistettä pyyhittiin pois taululta. Eri rangaistusten myötä Lions pääsi yrittämään yhteensä kolmesti kahta pistettä, mutta kaksi jälkimmäistä yritystä epäonnistuivat.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Amerikkalainen jalkapallo