Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

No nyt! Eilisen pettymys on karistettu – Niskanen sensaatiomaisella hiihdolla voittoon Tour de Skillä

Kerttu Niskanen Trondheimin maailmancupissa
AOP

Maastohiihdon kauden kohokohta, Tour de Ski, jatkuu Italian Toblachissa tänään perinteisen kympin väliaikalähtökisoilla.

Suomalaisittain odotukset olivat eilisen sprintin pettymyksen jälkeen korkealla. Ennakolta matka on suomalaishiihtäjille mieluisampi ja sopivampi. Naisten maajoukkueen valmentaja Ville Maunuksela ennakoi päivästä jopa joukkueen koko kiertueen vahvimpia.

Erityisesti Kerttu Niskasen kohdalla odotettiin vahvaa tulosta ja Niskanenhan sellaisen todellakin toimitti. Nainen hiihti sensaatiomaisella ja nousujohteisella hiihdolla sunnuntaina selvään voittoon, 6,7 sekunnin erolla ennen Saksan Victoria Carlia. Kolmanneksi hiihti Yhdysvaltain Jessie Diggins.

Myös Krista Pärmäkoski vaihtoi lauantain pettymyksen jälkeen isompaa vaihdetta silmään ja hiihti komeasti seitsemänneksi.

Niskanen kohensi heikon avauspäivän jälkeen asemiaan kiertueen kokonaiskisassa hienosti ja nousi nyt neljänneksi. Diggins nousi kokonaiskisan kärkeen, seitsemän sekunnin erolla Carliin. Niskasen ero Digginsiin on nyt 28 sekuntia. Pärmäkoski on kokonaiskisassa kymmenenetenä, minuutin ja 11 sekuntia kärjen takana.

Muista suomalaisista Jasmi Joensuu oli 23:s, Anne Kyllönen 31:s ja Vilma Ryytty 49:s.

Tour de Ski jatkuu iltapäivällä miesten perinteisen kympin väliaikalähtökisalla. Huomenna uudenvuodenpäivänä kisataan 20 kilometrin takaa-ajo vapaalla hiihtotavalla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Talviurheilu