Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Amerikkalainen jalkapallo

Sunnuntaina varsinainen herkkupala! – NFL:ssä kotiedut pelissä

Dallas Cowboysin pelinrakentaja Dak Prescott.
AOP

NFL:ssä pelataan tällä viikolla toiseksi viimeinen kierros runkosarjasta. 17. peliviikko käynnistyi perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa, kun Cleveland Browns otti todella hienon kotivoiton New York Jetsistä varmistaen pudotuspelipaikkansa. Sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa kierroksella pelataan toinen kamppailu. Vahvasti kotonaan esiintynyt Dallas Cowboys saa haasteen NFC:n pohjoisen divisioonan voiton jo varmistaneelta Detroit Lionsilta.

Mike McCarthyn valmentama Dallas Cowboys palaa ensimmäistä kertaa kotikentälleen Teksasin Arlingtoniin sitten joulukuun kymmenennen päivän, jolloin joukkue murskasi Philadelphia Eaglesin. Cowboys kohtaa kotiyleisönsä edessä Detroit Lionsin, joka varmisti viikon takaisella voitollaan Minnesota Vikingsista ensimmäisen pudotuspelipaikkansa sitten vuoden 2016.

Cowboys on ollut erinomainen kotijoukkue tällä kaudella, sillä Cowboysilla on tilillään seitsemästä kotiottelusta seitsemän voittoa. Kaikki viisi tappiota ovat tulleet vieraskentiltä.

Cowboysilla on kotiotteluun lähdettäessä kovat panokset, sillä joukkue tarvitsee voiton pitääkseen taistelun NFC:n itäisen divisioonan voitosta elossa. Divisioonaa johtava Eagles pelaa kahdella viimeisellä viikolla Arizona Cardinalsia ja New York Giantsia vastaan, joilla ei ole enää runkosarjan osalta mitään pelattavaa.

Dan Campbellin valmentama Lions pääsee käytännössä merkityksettömään vierasotteluun kahden ottelun voittoputkessa. Lions kaatoi kaatoi ennen Vikingsia Denver Broncosin vieraissa. Runkosarjassa Lions on tasavoitoissa sekä Eaglesin, että San Francisco 49ersin kanssa, mutta tarvitsee kumpaakin joukkuetta paremman saldon noustakseen NFC:n konferenssin voittoon.

Ottelussa nähdään kova taistelu kahden parjatun pelinrakentajan välillä. Cowboysin Dak Prescott on heittänyt tällä kaudella 30 touchdownia ja onnistunut 68,4 prosentin varmuudella heitoissaan. Syötönkatkoja on kertynyt vain neljä. Lionsin kokenut pelinrakentaja Jared Goff on heittänyt 27 touchdownia ja kymmenen syötönkatkoa. Goffin heitot ovat päätyneet perille 67,7 prosentin varmuudella.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Amerikkalainen jalkapallo