Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Suomen tennistähdelle todella makea voitto!

Otto Virtanen Davis Cupissa.
AOP

Suomen miestenniksen kakkospelaaja Otto Virtanen aloitti tennisvuoden 2024 erinomaisella tavalla. Virtanen osallistuu Hong Kongin -turnauksen karsintoihin ja selvitti tiensä toiselle kierrokselle. Pääsarjaan matka jatkuu, mikäli Virtanen onnistuu nappaamaan voiton myös toisesta karsintaottelusta.

Davis Cupissa merkittävässä roolissa Suomen menestyksen takana pelannut Otto Virtanen aloitti tenniskauden erinomaisella tavalla. Virtanen kaatoi Hong Kongin ATP-turnauksen karsintojen ensimmäisellä kierroksella ATP-rankingissa 90 parhaan joukossa olevan Espanjan Jaume Munarin.

Virtanen kaatoi karsinnoissa kakkoseksi sijoitetun Munarin kolmen erän taistelun jälkeen hävittyään ensimmäisen erän. Erät menivät suomalaispelaajan nimiin 3-6, 6-3, 6-4 -lukemin.

Suomalainen syötti ottelussa erinomaisella tasolla. Virtanen paukutti ykkösen ruutuun 64 prosentin varmuudella ja syötti yhteensä 14 ässäsyöttöä. Kaksoisvirheitä erinomaisesti syöttänyt Virtanen teki vain yhden.

Munar onnistui ottelussa kahdesti murtamaan suomalaisen syötön. Tämä tapahtui ensimmäisessä erässä ja kolmannessa erässä. Munar pääsi kolmannessa erässä 2-0 -johtoon murrolla, mutta Virtanen mursi espanjalaisen syötön välittömästi takaisin ja erän yhdeksännessä pelissä toistamiseen.

Karsintojen toisella kierroksella Virtanen kohtaa Sveitsin Marc-Andrea Huslerin. Husler kaatoi karsintaottelussaan Japanin Shu Shimabukuron suoraan kahdessa erässä 6-2, 6-4 -lukemin. Husler ei antanut japanilaiselle yhtään murtopalloa ottelussa. ATP-rankingissa sijalla 194 oleva Husler on 27-vuotias pelaaja.

Husler taipui viime elokuussa US Openin avauskierroksella Virtasen tavoin viidessä erässä. Tätä seurasi viiden ottelun mittainen tappioputki. Sveitsiläisen kausi päättyi Bulgarian Sofiassa pelatun ATP-turnauksen ensimmäiselle kierrokselle.

Hong Kongin turnauksen pääsarja käynnistyy maanantaina. Emil Ruusuvuori pelaa turnauksen ensimmäisen kierroksen ottelunsa Ranskan Benjamin Bonzia vastaan. Ottelun voittaja kohtaa turnauksessa kakkoseksi sijoitetun Venäjän Karen Khachanovin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis