Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Uransa ensimmäistä maailmancup-voittoa juhlinut Perttu Hyvärinen: “Se oli tunteikas hetki minulle”

Perttu Hyvärinen juhli perinteisen kympin voittoa Tour de Skillä
AOP

Perttu Hyvärinen juhli uransa ensimmäistä maailmancupin voittoa Tour de Skin toisessa osakilpailussa, perinteisen kympillä.

“Taistelet voitosta tänään!”, huudettiin Suomen huoltojoukoista Perttu Hyväriselle, kun tämä kaarsi kisassa stadionille. Suomalainen aloitti hieman maltillisemmin kisan, mutta kun kulku tuntui hyvältä, lisäsi mies vauhtia, eivätkä muut enää pysyneet kyydissä mukana.

Ihan liikaa suomalaisen ei tarvinnut maalialueella edes oman suorituksensa jälkeen jännittää, sillä voitto irtosi selvällä 16,2 sekunnin erolla ennen Norjan Erik Valnesia.

– Jotenkin osui vain palikat kohdalleen, niin oli vain kiva hiihtää. Oli sellainen ehyt veto. Siinäpä se tulos sitten on. Kyllähän se aika ylärekisteristä lähti tänään, Hyvärinen iloitsi Ylen mukaan.

Myös välineistö oli tänään Hyvärisen mukaan just eikä melkein. Siihen vielä päälle päivän hyvä vire ja paketti oli valmis.

– Vire on ollut ihan hyvä. Totta kai näimme, että naisilla oli hyvä suksi tänään. Jo verryttelyssä huomasin, että sukset ja myös jalat toimivat tänään paremmin kuin kertaakaan tällä kaudella, Hyvärinen paljasti.

– Se oli tunteikas hetki minulle ja Koiviston Petrille. Olemme tehneet pitkään porukalla huoltoyhteistyötä. Tämä oli mahtava voitto meille molemmille. On ollut vaikeampia hetkiä, joten kivalta tuntuu, mies jatkoi suksien voitelusta.

Hyvärinen iloitsi saadessaan päättää vaikean vuoden täydelliseen onnistumiseen. Mies kertoi, että hyvä kulku ei tullut niinkään yllätyksenä, mutta voitto kylläkin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Talviurheilu