Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Emil Ruusuvuorelta väkevä aloitus kauteen! – “Murskaava esitys…”

Emil Ruusuvuori nurmikentällä.
AOP

Tennisvuosi 2024 on virallisesti lyöty käyntiin, kun kaksi ensimmäistä ATP-turnausta on käynnistynyt. Hong Kongissa ja Brisbanessa pelataan tällä viikolla ATP-250 -tason turnauksia. Hong Kongissa on mukana suomalaisia, kun Emil Ruusuvuori oli sijoitettu suoraan kaavioon ja karsinnoissa oli mukana Otto Virtanen. Virtasen turnaus jäi karsintojen toiselle kierrokselle, mutta Ruusuvuori selvitti tiensä kisassa toiselle kierrokselle.

Hong Kongin ATP-turnauksen ensimmäinen pelipäivä on takana. Maanantaina pelattiin karsintojen toinen kierros maaliin ja neljä ensimmäistä ensimmäisen kierroksen ottelua. Ensimmäistä kierrosta on vielä jäljellä kahdeksan ottelua, jotka ovat ohjelmassa tiistaina. Keskiviikkona turnauksessa pelataan toinen kierros ja torstaina aloitetaan puolivälierät.

Turnauksessa oli maanantaina tulessa kummatkin suomalaispelaajat, kun Otto Virtanen hävisi varhain maanantaiaamuna Suomen aikaa Marc-Andrea Huslerille oman karsintaottelunsa suoraan kahdessa erässä. Emil Ruusuvuori pelasi ensimmäisen kierroksen ottelunsa Ranskan Benjamin Bonzia vastaan ja otti maukkaan voiton erätappion jälkeen 6-7, 6-2, 6-1 -lukemin.

Ottelun avauserässä Ruusuvuori menetti heti kaksi ensimmäistä syöttöään putkeen, mutta mursi takaisin päästen erässä 4-3 -pelein johtoon. Lisää murtoja ei enää nähty, joten avauserässä nähtiin lopulta katkaisupeli, jonka Bonzi vei nimiinsä.

Toisen erän alusta alkaen Ruusuvuoren kovat peruslyönnit vei mehut ranskalaisesta. Tämä tarkoitti sitä, että kahdessa viimeisessä erässä Bonzi piti syöttönsä vain kahdesti suomalaisen kaasuttaessa ylivoimaiseen voittoon.

Ruusuvuori kohtaa toisen kierroksen ottelussa turnauksessa kakkoseksi sijoitetun Venäjän Karen Khachanovin. Khachanov on ATP-listalla nyt sijalla 15. Venäläinen taipui vuoden 2023 US Openissa ensimmäisellä kierroksella, mutta pelasi vahvasti loppuvuoden voittaen yhden turnauksen Kiinassa ja etenemällä Pariisin Masters-turnauksessa kahdeksan parhaan joukkoon.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis