Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Amerikkalainen jalkapallo

Green Bay Packers kiinni NFL:ssä pudotuspelipaikkaan! – Nämä ovat panokset

Green Bay Packersin pelinrakentaja Jordan Love.
AOP

NFL:ssä on pelattu runkosarjan toiseksi viimeinen ottelukierros päätökseen, kun vuoden 2023 viimeinen ottelu tuli kuuli loppuvihellyksen. NFC:n konferenssissa pudotuspelipaikkaan kiinni nousi Green Bay Packers, joka haki todella upealla esityksellä voiton Minnesotasta. Packers murskasi tehokkaan hyökkäyksen ja kliinisen puolustuksen turvin Minnesota Vikingsin tarraten kiinni pudotuspelipaikkaan.

Matt LeFleurin valmentama Green Bay Packers nousi kiinni NFC:n konferenssin viimeiseen pudotuspelipaikkaan. Packers nappasi kauden kahdeksannen voiton 16 otteluun kaatamalla vakuuttavan esityksen jälkeen Kevin O’Donnellin valmentaman Minnesota Vikingsin vieraissa 33-10 -lukemin.

Packersin ykköstähti ottelussa oli erinomaisen ottelun pelannut pelinrakentaja Jordan Love. Love heitti ottelussa 33 kertaa ja onnistui 24 yrityksessä. Jaardeja Love keräsi 256 ja heittopelillä vieraat viimeistelivät yhteensä kolme touchdownia. Yhtään syötönkatkoa Love ei ottelussa heittänyt. Kolmen heitetyn touchdownin lisäksi Love viimeisteli juoksemalla yhden touchdownin.

Heittopelissä tähtipelinrakentajan ykköskohde oli yhdeksällä heitolla Bo Melton. Melton koppasi ottelussa kuusi heittoa ja eteni yhteensä 105 jaardia viimeistellen yhden touchdownin. Jayden Reed sai kahdeksan heittoa ja otti näistä kuusi kiinni viimeistellen kaksi touchdownia. Reedille kertyi yhteensä 89 jaardia.

24-vuotiaalle Maltonille ottelu oli uran kolmas NFL:ssä. Ennen Vikingsia vastaan pelattua ottelua Melton oli saanut kahdeksan heittoa, joista oli kopannut yhteensä viisi. Melton varattiin Seattle Seahawksin toimesta NFL:n kevään 2022 varaustilaisuudessa seitsemännellä kierroksella.

23-vuotias Reed varattiin viime kevään NFL:n varaustilaisuudessa toisella kierroksella. Reed oli kerännyt ennen tätä ottelua 14 ottelussa 54 koppia ja yhteensä 592 jaardia.

Pudotuspeleihin voitolla!

Packers kohtaa runkosarjan viimeisessä ottelussa Chicago Bearsin sunnuntaina kello 23.25 käynnistyvässä ottelussa. Packers etenee pudotuspeleihin, mikäli joukkue onnistuu ottamaan voiton Lambeau Fieldillä. Packers nousee voitolla Bearsista kuudennelle sijalle konferenssissa, mikäli Los Angeles Rams häviää oman vierasottelunsa San Francisco 49ersille. Kummallekin ottelu on merkityksetön.

NFC:n konferenssissa on kaksi pudotuspelipaikkaa vielä jaossa ja toinen niistä menee NFC:n eteläisen divisioonan voittajalle. Divisioonan kärkipaikkaa pitää hallussaan ennen viimeistä viikkoa Tampa Bay Buccaneers, joka hävisi New Orleans Saintsille 17. peliviikolla. Buccaneers tarvitsee vierasvoiton Carolina Panthersista varmistaakseen divisioonan voiton. Saints kohtaa kotikentällään Atlanta Falconsin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Amerikkalainen jalkapallo