Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Krista Pärmäkoski paljasti epäilyksen hetket Tour de Skin kisassa: “Ajattelin, että miten tässä pärjätään”

Krista Pärmäkoski hiihti Tour de Skin perinteisen kympillä seitsemänneksi
AOP

Krista Pärmäkoskelta ja Kerttu Niskaselta nähtiin kelpo suoritukset Tour de Skin 20 kilometrin vapaan hiihtotavan takaa-ajossa.

Uudenvuodenpäivä Tour de Skillä oli suomalaisittain vaikea. Erityisesti miesten puolella homma kaatui tänään suksien voiteluun 20 kilometrin takaa-ajossa. Naisilla varusteissa ei ollut samalla tavalla ongelmaa, mutta sijoitukset tipahtivat siltikin hieman.

Krista Pärmäkoski hiihti maanantaina omien sanojensa mukaan “torjuntavoiton”, sijoittuen vapaan hiihtotavan takaa-ajokilpailussa kymmenenneksi.

– Lähdettiin kovaa vauhtia ja ajattelin, että miten tässä pärjätään. Sitten vauhti kuitenkin tasoittui. Päätin, että tänään en vedä, Pärmäkoski kertoi Viaplaylla Aamulehden mukaan.

– Tämä päivä oli torjuntavoitto, nainen summasi.

Samalla tavalla päivän näki myös naisten maajoukkueen valmentaja Ville Maunuksela, joka uskoo, että Pärmäkosken kymmenes sija sekä Kerttu Niskasen kahdeksas sija pitävät naiset hyvin mukana taistelussa kiertueen palkintopallisijoista.

20 kilometrin takaa-ajon selvään voittoon hiihti Yhdysvaltain Jessie Diggins, joka johtaa myös Tourin kokonaiskisaa 47 sekunnin turvin.

– Tämä oli keulahiihtäjiltä varmasti normaalipäivä tai vähintään torjuntavoitto. Kerttu ja Krista ovat täysin Tourin kakkossijataistelussa mukana, Maunuksela tuumi Ylen mukaan.

– Toki päivän voittaja meni tänään vakuuttavaa vauhtia. En tiedä, löytyykö hänelle voittajaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Talviurheilu