Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Amerikkalainen jalkapallo

Los Angeles Rams varmisti NFL:n pudotuspelipaikan! – “Emme olleet parhaimmillamme…”

Los Angeles Ramsin Matthew Stafford.
AOP

NFL:ssä eli amerikkalaisen jalkapallon ykkössarjassa on enää yksi viikko runkosarjaa jäljellä. Vielä on muutamia pudotuspelipaikkoja jaossa, mutta sunnuntaina varmistui se, että Los Angeles Rams palaa pudotuspeleihin vuoden tauon jälkeen. Rams jäi viime vuonna ulos pudotuspeleistä voitettuaan Super Bowlin helmikuussa 2022. Ramsilta ei odotettu tällä kaudella paljoakaan menestystä, mutta joukkue on jälleen neljän voiton päässä unelmista.

Sean McVayn valmentama Los Angeles Rams varmisti pudotuspelipaikan NFL:ssä. Rams on NFC:n läntisessä divisioonassa varmuudella toinen heti NFC:n konferenssin voittaneen San Francisco 49ersin jälkeen. Tämä varmistui sunnuntaina, kun Rams haki vaiherikkaan ottelun jälkeen New Jerseyn puolelta vierasvoiton New York Giantsista 26-25 -lukemin.

Ramsin voiton jälkeen Seattle Seahawks taipui kotikentällään AFC:n puolella vielä pudotuspelipaikasta taistelevalle Pittsburgh Steelersille 30-23 -lukemin. Tämä tarkoittaa sitä, että Seahawks ei voi enää nousta Ramsin edelle konferenssissa ja McVayn valmentama joukkue on konferenssissa joko kuudes tai seitsemäs.

– Me emme pelanneet parasta peliämme hyökkäyksen osalta, mutta saimme puolustukselta loistavat stopit ottelun lopussa ja se käänsi ottelun meille. Tämä ei ollut todellakaan puhtain ottelu meiltä, mutta löysimme tavan ottaa voitto. Voitto on aina voitto, kommentoi Ramsin kanssa Super Bowlin 2022 voittanut pelinrakentaja Matthew Stafford.

Loukkaantumisestakin tällä kaudella kärsinyt Stafford heitti ottelussa 317 jaardia, touchdownin ja kaksi syötönkatkoa.

Ottelu ratkesi reilu puoli minuuttia ennen loppua, kun Giantsin Mason Crosby epäonnistui 54 jaardin mittaisessa potkumaaliyrityksessä. Ennen Crosbyn yritystä Giants oli noussut touchdownin myötä pisteen päähän Ramsista, mutta epäonnistui kahden lisäpisteen yrityksessä.

Rams kohtaa viikon päästä merkityksettömässä ottelussa vieraissa  San Francisco 49ersin. Rams kohtaa pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella joko Detroit Lionsin, Dallas Cowboysin ja Philadelphia Eaglesin vieraskentällä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Amerikkalainen jalkapallo