Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Amerikkalainen jalkapallo

San Francisco 49ers varmisti NFL:ssä ykköstilan!

Brock Purdy San Francisco 49ersin pelinrakentaja.
AOP

NFL:ssä on runkosarjan 17. peliviikko saatu päätökseen. NFL:n runkosarjaa on jäljellä siis yksi peliviikko ennen pudotuspelejä. Toiseksi viimeinen runkosarjakierros varmisti myös kaksi joukkuetta, jotka eivät esiinny pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. AFC:n mestaruuden runkosarjan osalta vei nimiinsä Baltimore Ravens ja NFC:n konferenssin voitto kääntyi San Francisco 49ersin nimiin. Tämä tarkoittaa sitä, että 49ers saa pelata pudotuspeleissä sekä ensimmäisen kierroksen ottelun, että mahdollisen konferenssifinaalin kotiyleisön edessä.

Kyle Shanahanin valmentama San Francisco 49ers varmisti sunnuntaina pelatulla NFL:n 17. otteluviikolla NFC:n konferenssin voiton runkosarjan osalta. 49ers kaatoi vieraskentällä NFC:n itäisen divisioonan heittopussin Washington Commandersin kliinisen esityksen myötä 27-10 -lukemin.

Konferenssin voitto varmistui jo sunnuntaina, sillä Philadelphia Eagles onnistui häviämään kotonaan Arizona Cardinalsille. Cardinals nappasi koko kauden neljännen voittonsa kaatamalla Eaglesin 35-31 -lukemin.

Eagles taipui viime vuonna Super Bowlissa Kansas City Chiefsille kaadettuaan 49ersin NFC:n konferenssifinaalissa.

49ersin pelinrakentaja Brock Purdy palasi tasolleen heittämällä Commandersia vastaan kaksi touchdownia. Purdy heitti ottelussa yhteensä 28 kertaa ja onnistui 22 heitossa keräten 230 jaardia. Purdyn ykköskohde ottelussa oli laitahyökkääjä Brandon Aiyuk, joka keräsi seitsemällä kopilla 114 jaardia. Aiyuk viimeisteli ottelussa myös yhden touchdownin.

Tähtikeskushyökkääjä Christian McCaffrey jätti ottelun kesken jalkavamman takia. McCaffrey jäi ottelussa 14 kantoon ja eteni vain 64 jaardia. McCaffrey ei ensi viikon ottelussa Los Angeles Ramsia vastaan tule pelaamaan, sillä ottelu täysin merkityksetön 49ersin kannalta. McCaffreyn ollessa sivussa päävastuun juoksuhyökkäyksestä kantaa Elijah Mitchell, joka viimeisteli touchdownin Commandersia vastaan ja eteni 17 kannolla yhteensä 80 jaardia.

Commanders päättää kautensa kotiyleisön edessä Dallas Cowboysia vastaan, joka tarvitsee voiton varmistaakseen NFC:n konferenssissa kakkostilan. Mikäli Cowboys häviää Commandersille ja Eagles voittaa New York Giantsin, nousee Eagles divisioonan kärkeen, ja siten konferenssin toiselle sijalle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Amerikkalainen jalkapallo