Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Suomen tennistähdelle karu opetus! – “Uskomatonta…”

Otto Virtanen Ranskan avoimien karsinnoissa.
AOP

Hong Kongissa käynnistyy tammikuun toinen ATP-kiertueen turnaus maanantaina. Hong Kongin lisäksi vuoden 2024 ensimmäisellä viikolla pelataan ATP-250 -tason kilpailu Australian Brisbanessa. Kumpikin kisa toimii esikisana kahden viikon päästä käynnistyvälle Australian avoimelle, joka pelataan tuttuun tapaan Melbournessa. Hong Kongin kisaan oli tyrkyllä kaksi suomalaista, mutta pääsarjassa nähdään vain yksi.

Suomen miestenniksen kakkospelaaja, ATP-rankingilla 168 kautensa aloittava Otto Virtanen jäi Hong Kongin ATP-turnauksen karsintaan. Hienolla esityksellä Espanjan Jaume Munarista kautensa aloittanut Virtanen taipui karsintojen toisella kierroksella Sveitsin Marc-Andrea Huslerille tylysti kahdessa erässä 6-2, 6-0 -lukemin. Virtanen voitti ottelussa kaksi pistettä sveitsiläisen syötöllä ja menetti oman syöttönsä huimasti viisi kertaa.

Husler selvitti tiensä pääsarjaan yhdessä Japanin Taro Danielin, Iso-Britannian Liam Broadyn ja Ukrainan Vitaliy Sachkon kanssa. Husler kohtaa avauskierroksella ukrainalaisen. Tämän otteluparin voittaja saa vastaansa joko kahdeksanneksi turnauksessa sijoitetun Ranskan Arthur Filsin tai Kroatian Borna Gojon. Daniel kohtaa avauskierroksella Serbian Miomir Kecmanovicin ja tämän ottelun voittaja saa toisella kierroksella vastaansa kolmossijoitetun Frances Tiafoen.

Broady kohtaa avauskierroksella Argentiinan Pedro Cachinin. Tämän otteluparin voittaja kohtaa toisella kierroksella Venäjän Andrey Rublevin, joka on turnauksessa ykköseksi sijoitettu. Kakkossijoitettu Karen Khachanov kohtaa toisella kierroksella voittajan Emil Ruusuvuoren ja Benjamin Bonzin välisestä kamppailusta.

Virtasen kausi jatkuu viikon kuluttua Australian avointen karsinnoissa. Mikäli Virtanen ei pääse mukaan pääsarjaan osallistuu suomalainen tämän jälkeen Espanjan Teneriffalla pelattavaan haastajakiertueen turnaukseen, jossa voittajalle on luvassa sata ATP-pistettä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis