Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Suomen tennistähti kovaan kyytiin! – Hong Kongissa käyntiin toinen kierros

Emil Ruusuvuori nurmikentillä.
AOP

ATP-kausi on tenniksen puolella pyörähtänyt tällä viikolla käyntiin. ATP-250 -tason kilpailuja pelataan kaksi, kun Australian suurkaupunki Brisbanessa ja Hong Kongissa pelataan turnaukset. Hong Kongissa on ensimmäinen kierros saatu pelattua ja keskiviikkona sekä torstaina turnauksessa pelataan toinen kierros. Keskiviikkona nähdään jälleen suomalaisväriä kentällä.

Suomen Emil Ruusuvuori on mukana tällä viikolla Hong Kongin ATP-turnauksessa. Hong Kongin turnauksessa Ruusuvuori selvitti tiensä hienosti toiselle kierrokselle kaadettuaan maanantaina pelatussa ottelussa Ranskan Benjamin Bonzin.

Ruusuvuori kaatoi Bonzin kolmieräisen taistelun jälkeen 6-7, 6-2, 6-1 -lukemin. Ottelussa Ruusuvuori oli selvästi vastustajaan parempi, mutta alun hermoilu sulatti mahdollisuudet suoraan 2-0 -erävoittoon.

Toisella kierroksella vastus kovenee merkittävästi, kun verkon toiselle puolelle asettuu Venäjän Karen Khachanov. Ottelu käynnistyy Suomen aikaa kello 12.00 pääkentän kolmantena otteluna.

Khachanov pitää ATP-listalla sijaa 15 hallussaan ja on turnauksen kakkossijoitettu pelaaja. Ykkössijoitettu pelaaja Andrey Rublev kohtaa torstaina toisen kierroksen ottelussaan Iso-Britannian Liam Broadyn, joka selvitti tiensä turnaukseen karsintojen kautta.

Khachanoville turnaus on ensimmäinen tänä vuonna niin kuin monelle muullekin pelaajalle. Khachanovin loppuvuosi 2023 oli erinomainen, sillä tilille kertyi turnausvoitto Kiinasta ja pääsy Pariisin Masters-turnauksessa puolivälieriin.

Venäläiselle turnaus on ainut ennen Australian avoimia, jossa hänet on sijoitettu 15. sijalle. Tämä tarkoittaa sitä, että Melbournen turnauksessa venäläinen kohtaa toisen sijoitetun pelaajan aikaisintaan kolmannella kierroksella.

Hong Kongin toisen kierroksen ottelun voittaja kohtaa perjantain puolivälierässä joko Venäjän Pavel Kotovin tai kuudenneksi sijoitetun Italian Lorenzo Musettin. Kotov kaatoi turnauksen avausottelussa Portugalin Nuno Borgesin suoraan kahdessa erässä. Musetti kaatoi omassa ottelussaan Hong Kongin 19-vuotiaan Chak Lam Coleman Wongin 6-4, 7-5 -erin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis