Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Tenniksen supertähti palasi kentille! – Näyttävää suorittamista

Rafael Nadal palasi pelikentille Brisbanen ATP-turnauksessa.
AOP

Tenniksen historian yksi kautta aikain kovimmista pelaajista eli Espanjan Rafael Nadal on palannut näyttämölle. Nadal kohtaa Brisbanen ATP-turnauksen ensimmäisellä kierroksella toisen Grand Slam -voittajan, kun vastaan asettui Itävallan Dominic Thiem. Kumpikin pelaaja on urallaan kärsinyt loukkaantumisista, mutta Nadal kävi vuosi sitten lonkkaoperaatiossa, joka oli päättää espanjalaisen uran.

37-vuotias urallaan tennistä pelaamalla reilut 130 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria tienannut Espanjan Rafael Nadal on palannut pelikentille. Vasenkätinen espanjalainen 22 kertainen Grand Slam -voittaja oli käytännössä koko vuoden 2023 poissa peleistä lonkkaoperaation takia, mutta teki vielä paluun Australiaan.

Nadal kohtaa Brisbanen ATP-turnauksen ensimmäisellä kierroksella Itävallan Dominic Thiemin, joka teki viime kaudella paluun ATP-kiertueelle kaikkien vammojen jälkeen. Thiemiä vastaan Nadal pelasi heti vahvan avauserän voittamalla tämän 7-5 -lukemin.

Ottelun avauserässä Nadalin pelissä ei näkynyt pelaamattomuus juuri lainkaan vaan espanjalainen pommitti painavia peruslyöntejä syvälle Thiemin kenttäpuoliskolle. Erän ensimmäiset murtopallot nähtiin vasta 12. pelissä, kun Nadal onnistui käyttämään niistä kolmannen hyödykseen ja viemällä erän nimiinsä.

Australian avoimissa Nadal on juhlinut kaksi kertaa mestaruutta. Viimeisin tuli vuonna 2022, kun Nadal nousi 2-0 -tappioasemasta Daniil Medvedeviä vastaan mestaruuteen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis