Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Dartsin maailmanmestaruus ratkeaa Lontoossa! – Tekeekö 16-vuotias junnusensaatio historiaa?

16-vuotias Darts-tähti Luke Littler.
AOP

Englannin pääkaupungissa Lontoossa ratkaistaan Dartsin maailmanmestaruus myöhään keskiviikkoiltana Suomen aikaa. Alexandra Palacessa käytävässä MM-turnauksessa loppuottelussa kohtaa kaksi Lukea, kun teinisensaatio Luke Littler kohtaa hurjassa lyönnissä viime kuukaudet olleen Luke Humphriesin. Kumpikin voitti murskaavilla esityksillä tiistain välieräkamppailut.

Dartsin PDC-liiton maailmanmestaruus ratkeaa keskiviikkona Lontoon Alexandra Palacessa. MM-finaalissa kohtaa vasta 16-vuotias Luke Littler ja hurjassa vireessä oleva 28-vuotias Luke Humphries. Finaali käynnistyy keskiviikkona kello 22.15.

Littler jatkoi hämmästyttävää pelaamistaan välierässä vuoden 2018 maailmanmestaria Rob Crossia vastaan kaatamalla tämän 6-2 -erin. 16-vuotias Littler on kaatanut turnauksen aikana kaksi entistä maailmanmestaria, sillä turnauksen neljännellä kierroksella Hollannin ilmeetön Raymond van Barneveld kaatui 4-1 -erin.

Crossia vastaan Littler voitti aina kolme erää hävittyään yhden. Littler heitti otteluun 16 maksimia ja 85 yli sadan tikan kierrosta. Keskiarvo läpi ottelun oli 106 ja paras katko oli huima 149. Englantilainen onnistui kahdesti yli 140 pisteen katkaisussa.

Humphries jatkoi hurjaa virettään kaatamalla yllättäjä Scott Williamsin suoraan 6-0 -erin. Humphries hävisi ottelussa vain seitsemän peliä. Yhden erän voittoon tarvitaan kolme pelivoittoa. Humphries heitti ottelun 25 peliin yhteensä 14 maksimia ja 63 vähintään sadan pisteen kierrosta. Humphriesin kolmen tikan keskiarvo oli vielä Littleriäkin huimempi eli 108,74. Englantilainen onnistui ottelussa tekemään yhden maksimityhjennyksen eli 170 pisteen poiston.

Hollannin Michael van Gerwenin kaatanut Williams teki välieräotteluun kuusi maksimia ja 47 sadan pisteen kierrosta. Humphriesiin verrattuna Williamsin kolmen tikan keskiarvo 94,93 oli varsin vaatimaton.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut