Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Golden State Warriors palasi voittokantaan tiukan taistelun jälkeen – Tuttu mies nousi esiin!

Stephen Curry juhlii Golden State Warriorsin pelaajien kanssa.
AOP

Golden State Warriors palasi voittokantaan viime yön NBA-kierroksella. Kolme edellistä otteluaan hävinnyt Warriors kohtasi kotonaan Chase Centerillä Orlando Magicin ja nappasi voiton pistein 121-115. Tuttu mies nousi jälleen ratkaisijan rooliin pelin tärkeimmillä hetkillä.

NBA:n nimekkäimpiin ryhmiin lukeutuvalla Golden State Warriorsilla oli ennen viime yön peliä allaan tappiot Denver Nuggetsille, Miami Heatille ja Dallas Mavericksille. Pudotuspelipaikkojen ulkopuolelle valahtanut Warriors otti kuitenkin askeleen oikeaan suuntaan kaatamalla Orlando Magicin lukemin 121-115.

Ottelu oli puoliajalla tasatilanteessa, mutta Warriors teki ratkaisevan eron kolmannen neljänneksen aikana. Golden Staten paras pelaaja oli jälleen kerran Stephen Curry, joka on säilyttänyt tasonsa kauden aikana joukkueensa korpivaelluksesta huolimatta.

Reilut 35 minuuttia pelannut Curry heitti 36 pistettä, otti kaksi levypalloa ja antoi kuusi syöttöä. Orlandon tehokkain pelaaja oli 27 pistettä mättänyt Paolo Banchero. Pistetehtailunsa lisäksi Banchero kahmi peräti 12 levypalloa ja jakoi niin ikään 6 syöttöä.

Warriors kohtaa seuraavassa pelissään kotonaan Denver Nuggetsin. Itäisen konferenssin neljäntenä oleva Orlando ottaa puolestaan mittaa Sacramento Kingsistä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo