Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Lauri Vuorinen parhaana suomalaismiehenä Davosin sprintissä: “Finaalia olis vähän haikaillut”

Lauri Vuorinen hiihti Gomsin maailmancupin sprintissä erävaiheeseen
AOP

Tour de Skin neljännellä etapilla hiihdettiin Davosissa vapaan sprintit. Jasmi Joensuu ja Lauri Vuorinen hiihtivät suomalaisittain parhaat tulokset ja molemmat olivat välierissä mukana.

Miesten kokonaistilanteen kannalta Davosin sprintti oli mielenkiintoinen, sillä kuusi kiertueen kokonaistilanteen top kahdeksasta hiihtäjästä jäi jo karsintaan.

Kuten naisten puolella Ruotsin Linn Svahn, myös miehissä Ranskan Lucas Chanavat juhli Toblachin tavoin sprintin voittoa myös Davosissa. Toiseksi hiihti Ruotsin nuori Edvin Anger ja kolmanneksi Italian Federico Pellegrino.

Lauri Vuorinen hiihti toisessa alkuerässä. Suomalainen jäi matkalla hieman, mutta sai loppusuoralla vahvan kirin. Vuorinen venytti itsensä erässä kolmanneksi. Suomalaisen venytys kannatti, sillä Vuorinen nappasi sillä aikavertailusta välieräpaikan.

Finaalipaikkakaan ei Vuoriselta kauas jäänyt, sillä mies oli oman välieränsä neljäs ja aikavertailupaikassa kiinni. Toisessa välierässä mentiin kuitenkin hitusen kovempaa vauhtia, eikä suomalaisia siis finaaleissa tänään nähty.

Välierässä Vuorinen aloitti todella rauhallisesti, mikä ei miehen mukaan ollut kuitenkaan suunniteltua.

– Olisin halunnut lähteä hyville keulapaikoille, mutta ei vain päässyt telineistä liikkeelle. Ei vaan kerta kaikkiaan kiihdytys riittänyt. Pakko oli säästellä ja koittaa iskeä toisella kierroksella, Vuorinen avasi välierähiihdostaan.

– Ehkä tämä oli maksimi tänään ja jaloissakin jo painaa. Finaalia vähän olis haikaillut, mutta ihan olen tähänkin tyytyväinen, mies harmitteli hieman Ylen haastattelussa.

Joni Mäki hiihti viimeisessä alkuerässä, jossa mies jäi viidenneksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Talviurheilu