Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Naisilta vahvaa suorittamista Tour de Skin sprintissä – Jasmi Joensuun finaalipaikka antaa vielä odottaa itseään

Jasmi Joensuu hiihti Tour de Skillä vapaan sprintin karsintavaiheesta jatkoon
AOP

Tour de Skin neljännellä etapilla hiihdettiin Davosissa vapaan sprintit. Jasmi Joensuu ja Lauri Vuorinen hiihtivät suomalaisittain parhaat tulokset ja molemmat olivat välierissä mukana.

Suomalaisnaisista sprintin karsinnan selvittivät Jasmi Joensuu sekä Krista Pärmäkoski. Kerttu Niskanen jäi niukasti 0,01 sekunnin päähän erävaiheesta.

Joensuu hiihti vakuuttavasti ja taktisesti fiksusti omasta alkuerästään suoran välieräpaikan, ollen eränsä toinen. Välierissä Joensuu hiihti oman eränsä viidenneksi, eli finaalipaikka ei vielä tällä kertaa auennut.

Nainen itse oli siltikin päivään ihan tyytyväinen ja erityisesti alkuerähiihto oli naiselta hyvä.

– Karsinta oli riittävällä tasolla ja onnistuin palautumaan hyvin. Puolivälierään olen todella tyytyväinen, Joensuu summasi Ylen haastattelussa.

– Tuntui hyvältä hiihtäminen välierässä. Olin ehkä vähän liian pehmeä ja pitäisi uskaltaa pitää vain paikkoja. Tämän verran jäätiin vielä maailman kärjestä, eli jatketaan hyvää työtä.

Pärmäkoski hiihti kovatasoisessa neljännessä alkuerässä. Pärmäkoski otti erässä kärkipaikan ja piti kovaa vauhtia yllä. Loppusuoralle nainen ei kuitenkaan päässyt parhaista asetelmista ja jäi erässä neljänneksi. Aika ei välieriin riittänyt.

– Harmittaa, ettei vauhti riittänyt. Ei voi syyttää kuin itseään, ettei veturin vauhti riittänyt, vauhtia pitänyt Pärmäkoski summasi.

– Keho käy vielä kierroksilla, mutta uskon, että rauhoittuu tässä ihan kohtuudella, kun pääsee suhteellisen normiaikaan syömään ja lepäämään, nainen ennakoi huomisen valmistautumisesta.

Naisten finaalissa Ruotsin Linn Svahn karkasi muilta ja juhli Toblachin tavoin myös Davosin sprintin voittoa. Kristine Stavås Skistad oli toinen ja Jessie Diggins kolmas.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu