Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Amerikkalainen jalkapallo

NFL-seura päätyi rajuun ratkaisuun – Supertähti ulos!

New York Jetsin juoksija Dalvin Cook on vapaa agentti.
AOP

NFL:ssä karuun pettymykseen kautensa päättävä New York Jets on tehnyt tähtipelaajalle loistavan ratkaisun. Jets on erottanut keväällä hankkimansa keskushyökkääjän, jotta tämä pääsee tavoittelemaan vapaana agenttina mestaruutta jossain NFL:n pudotuspeleihin etenevässä joukkueessa.

Robert Salehin valmennuksessa vain kuusi voittoa tällä kaudella NFL:ssä napannut New York Jets on erottanut keskushyökkääjä Dalvin Cookin. 28-vuotias teki keväällä vuoden mittaisen sopimuksen Jetsin kanssa, jonka arvo oli 8,6 miljoona dollaria.

Cookin sopimus päättyi Minnesota Vikingsin kanssa, joka varasi Miamista kotoisin olevan keskushyökkääjän toisella kierroksella kevään 2017 NFL:n varaustilaisuudessa. Kuuden kauden aikana Vikingsissä yhteensä 72 ottelua ja viimeisteli 47 touchdownia juoksupelissä. Heittopelissä Cook koppasi 221 heittoa 287’stä ja viimeisteli yhteensä viisi touchdownia.

Jetsissä Cook on aloittanut yhden ottelun ja kantanut palloa 67 kertaa. Näillä yrityksillä Cookille on kertynyt 214 jaardia mutta ei yhtäkään touchdownia. Heittopelissä Cook on napannut 15 koppia 20’stä heitosta.

Cookille annetaan erottamisella mahdollisuus siirtyä joukkueeseen, jolla on mahdollisuus voittaa Super Bowl. Yksi mahdollinen joukkue on Kansas City Chiefs, jonka keskushyökkääjäosasto on yllättävän heikko. Dallas Cowboys on myös potentiaalinen kohde, sillä Tony Pollard on keskushyökkääjänä ollut aika yksin Cowboysin riveissä.

Cook hankittiin Jetsiin veteraanipelaajana Breece Hallin avuksi. 22-vuotias Hall on Jetsin kakkoskierroksen varaus keväältä 2022. Hall loukkaantui tulokaskaudellaan ja ottelut jäivät vain seitsemään. Hall kävi polvioperaatiossa, jonka jälkeen pelikunto on aina kysymysmerkki. Tällä kaudella Hall on pelannut kaikki 16 ottelua ja edennyt yhteensä 816 jaardia juoksupelissä tehden neljä touchdownia. Heittopelissä Hall on kopannut 74 heitto 93’sta ja näillä keskushyökkääjä on viimeistellyt neljä touchdownia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Amerikkalainen jalkapallo