Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Tyly esitys! – Suomen tennistähti jatkaa hurjassa lyönnissä

Emil Ruusuvuori hamuaa uransa isointa voittoa.
AOP

Suomen miestenniksen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori on aloittanut täydellisesti tennisvuoden 2024. Ruusuvuori on edennyt Hong Kongissa pelattavassa ATP-turnauksessa kahdeksan parhaan joukkoon. Suomalainen tennistähti on varmistanut jo hyvän pistesaaliin vuoden ensimmäisestä turnauksesta, mikä auttaa ATP-rankingin nostamisessa.

ATP-rankingilla 69 kautensa aloittanut Emil Ruusuvuori on aloittanut uuden tennisvuoden varsin mallikkaasti.

Ruusuvuori eteni Hong Kongin ATP-turnauksessa puolivälieriin. Suomalainen kaatoi keskiviikkona pelatussa toisen kierroksen ottelussa ATP-listalla sijaa 15 hallussaan pitävän venäläisen Karen Khachanovin. Urallaan Tokiossa olympiahopeaa voittanut venäläinen oli turnauksessa sijoitettu toiseksi.

Ruusuvuori oli Khachanovia vahvempi 7-6, 2-6, 6-2 -erin.

Ottelun avauserässä Khachanov mursi ensin suomalaisen syötön, mutta Ruusuvuori tuli takaisin erään murrettuaan takaisin 5-5 -tilanteessa venäläinen oli jo 0-40 -johdossa ja sai vielä neljännenkin murtopallon, mutta erinomaisesti syöttänyt Ruusuvuori selvitti painetilanteen ja vei erän katkaisupeliin. Katkaisupelissä suomalainen oli vahvempi lopulta 7-2 -lukemin.

Toisen erän alku oli Ruusuvuorelta vahva. Suomalainen järjesti itselleen useamman murtopallon, mutta ei onnistunut näitä käyttämään hyödykseen. Tämän jälkeen tapahtui se mitä hyvin useasti tenniksessä tapahtuu, eli vastustaja käyttää mahdollisuutensa hyödyksi, kun itselle ei maistu. 2-2 -tilanteen jälkeen Ruusuvuori ei saanut enää peliäkään erässä ja se meni Khachanoville kahdella murrolla 6-2 -lukemin.

Päätöserässä Ruusuvuori sai pelistään uudelleen kiinni pääsi tuplamurrolla syöttämään erän ja samalla ottelun nimiinsä.

Perjantaina pelattavassa puolivälierässä Ruusuvuori kohtaa jälleen venäläisen pelaajan, kun vastaan asettuu Tukholman ATP-turnauksen loppuottelussa esiintyneen Pavel Kotovin. Kotov piti Italian Lorenzo Musettia pilkkanaan omassa toisen kierroksen ottelussa. Musetti oli turnauksessa sijoitettu kuudenneksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis