Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Kerttu Niskanen paljasti ladulta kilpakumppaneiden härskin tempun: “Yrittivät mennä taktisesti eteen”

Kerttu Niskanen oli Tour de Skin kokonaiskisan kolmas
AOP

Kerttu Niskanen hiihti maailmancup-kauden sekä Tour de Skin toisen voittonsa Davosin perinteisen takaa-ajokisassa.

Kun vauhtiin on kerran päästy, paineli Kerttu Niskanen Tour de Skillä jo toiseen voittoonsa torstain yhteislähtökilpailussa.

Perinteisen yhteislähtökilpailussa naisille sattui melkoinen keli, kun lunta tuprutti taivaalta lähes koko kisan ajan. Sää keräsi naiset kisassa nopeasti yhteen ja kärkeen pääsi mukaan myös Niskanen.

– Oli merkillinen kisa, jota lumisade sotki. Olisi ollut mielekästä hiihtää tämän päivän kisassa tässä kelissä väliaikalähtönä. Pääasia, että voitto tuli, Niskanen kommentoi Ylen haastattelussa.

Niskanen teki kisan aikana kovasti töitä kärjessä yhdessä Yhdysvaltain Rosie Brennanin kanssa ja naisten ponnistelu palkittiinkin lopussa, kun kaksikko karkasi muilta.

Ratkaisun hetket nähtiin kisassa vuorohiihto-osuudella, missä tasatyöntöä hiihtäneiden, enimmäkseen ruotsalaisten, oli pakko vaihtaa haarakäynnille.

Niskanen paljasti, että tasatyöntäjien taktiikkana oli pyrkiä blokkaamaan näillä alueilla vuorohiihtäjät.

– Tasatyöntäjällä menijät pelasivat yhteen pussiin. He puhuivat matkalla, missä kohtaa he iskevät. He yrittivät pitää tasatyönnöllä hyvää vauhtia. Aina kun nousu alkoi, he yrittivät mennä taktisesti eteen ja blokata meitä kovia vuorohiihtäjiä pois.

– Piti olla viimeisellä kierroksella hereillä, etteivät he ehtineet tuohon. Ensimmäisellä kierroksella huomasi, että heillä on nousupätkille tietynlaiset suunnitelmat, Niskanen paljasti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Talviurheilu