Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Uskomaton Luke Humphries valloitti Ally Pallyn!

Luke Humphries voitti dartsin maailmanmestaruuden.
AOP

Dartsin MM-kilpailut päättyivät keskiviikkoiltana uskomattomaan loppuotteluun Englannin pääkaupungissa Lontoossa sijaitsevassa Alexandra Palacessa. Loppuottelussa kohtasivat koko vuoden paras pelaaja Luke Humphries ja teinisensaatio Luke Littler. Ottelu oli tasainen näytös, mutta lopulta kokeneempi Humphries vei ottelun nimiinsä.

28-vuotias Luke Humphries valloitti Alexandra Palacen. Humphries voitti uransa ensimmäisen PDC-liiton maailmanmestaruuden kaatamalla vasta 17 vuotta myöhemmin tammikuussa täyttävän Luke Littlerin 7-4 -lukemin.

Ottelussa kumpikin ryöstivät toistensa aloitusvuoroja ensimmäiset neljä erää, mutta tämän jälkeen Littler karkasi jo 4-2 -johtoon. Tämän jälkeen koko kauden paras pelaaja Humphries meni menojaan eikä taakseen enää vilkuillut ja voitti viisi erää putkeen suvereeniin tyyliin.

Ottelun tähtihetkinä voidaan mainita kummankin pelaajan 170 pisteen tyhjennykset.

Loppuottelussa nähtiin yhteensä 36 maksimia eli 180 pisteen sarjaa. Humphries heitti näitä 23 kappaletta ja Littler 13. Humphriesin keskiarvo ottelussa oli lähes 104, kun Littler yli 101’n keskiarvoon. Tuplissa Humphries oli huomattavasti vahvempi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut