Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Mikä loppuratkaisu! Supertähti hiljensi yleisön NBA:n superottelussa uskomattomalla tavalla

Denver Nuggetsin Nikola Jokic
AOP

Golden State Warriors suli uskomattomalla tavalla Denver Nuggetsia vastaan ja NBA:n hallitseva mestari hyödynsi tilanteen häikäilemättömästi taistellen itselleen lopulta 130-127 voiton.

Golden State Warriorsin ja Denver Nuggetsin välisessä ottelussa NBA:ssa nähtiin uskomattomat viimeiset minuutit viime yönä Suomen aikaa.

Warriors johti ottelua peräti 18 pisteen turvin kun viimeistä neljännestä oli pelaamatta enää noin kuusi minuuttia. Tässä vaiheessa voisi tavallisesti ajatella pelin olevan ohi, mutta kun vastassa on supertähti Nikola Jokicin johtama hallitseva NBA:n mestari, ei mikään ole varmaa.

Hallitseva mestari näytti nimittäin mistä se on tehty ja nousi ottelussa vielä voittoon. Joukkueen supertähti Jokic sai pallon käsiinsä kun peliä oli kolme sekuntia jäljellä ja ratkaisi pelin uskomattomalla kolmen pisteen heitolla syvältä keskikentältä.

– Nuo heitot ovat helpoimpia ottaa – sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa, Jokic kuittasi ottelun ratkaisuhetkestä.

Warriors aloitti ottelun heikosti, mutta pääsi Nuggetsilta kolmannella neljänneksellä karkuun. Viimeisten minuuttien raju sulaminen maksoi sille kuitenkin jälleen yhden voiton.

– Kaikki pelimme tuntuvat tänä vuonna ratkeavan tällä tavalla todella tiukasti. Ja olemme luultavasti hävinneet neljä tai viisi, jotka meidän olisi pitänyt voittaa, Warriorsin valmentaja Steve Kerr totesi tappion jälkeen.

Mikäli video ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo