Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Sensaatiomaista! – Emil Ruusuvuori tyylillä Hong Kongin välierään

Emil Ruusuvuorelle iso voitto Miami Openissa
AOP

Suomen miestenniksen ykkösnimi Emil Ruusuvuori on selvittänyt tiensä Hong Kongin ATP-turnauksen neljän parhaan joukkoon. Ruusuvuori kaatoi varhain perjantaiaamuna Hong Kongin turnauksen puolivälierässä huippuvireessä olevan venäläispelaajan. Vastus kovenee hieman välierään.

ATP-rankingilla 69 kautensa aloittanut Emil Ruusuvuori on varmistanut vuoden ensimmäisellä peliviikolla jo roiman nousun ATP-listalla. Ruusuvuori on selvittänyt tiensä Hong Kongin ATP-turnauksen välieriin kaatamalla puolivälierässä Venäjän Pavel Kotovin suoraan kahdessa erässä. Erät menivät suomalaisen nimiin 6-3 ja 7-6 -lukemin.

Ottelussa Ruusuvuori selvitti heti avauserän kolmannessa syöttövuorossa kolme murtopalloa ja nappasi perään murron. Toisessa erässä suomalainen sai varhaisen murron, mutta menetti syöttönsä, kun ottelu oli syötettävissä kotiin. Erässä edettiin lopulta katkaisupeliin, jonka Ruusuvuori voitti tyylillä 7-4 -lukemin oltuaan jo minimurrolla 4-1 -lukemin perässä.

Välierässä suomalainen kohtaa Kotovin tyylisen pelaajan. Vastaan asettuu Espanjan Roberto Bautista Agutin kaatanut Itävallan Sebastian Ofner. Ofner oli kokenutta espanjalaista vahvempi kahdessa erässä 6-4, 6-4 -lukemin murrettuaan espanjalaisen syötön kahdesti.

Mahdollisessa loppuottelussa sunnuntaina Ruusuvuori kohtaa joko Kiinan 18-vuotiaan Juncheng Shangin tai voittajan puolivälierästä, jossa ykkössijoitettu Andrey Rublev kohtaa Ranskan Arthur Filsin. Fils ja Rublev ovat ainoat sijoitetut pelaajat, jotka ovat turnauksessa jäljellä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis